Hayat Sevince Güzel 15. bölüm final fragmanında Zarife nikah masasında!

Güncelleme Tarihi:

Hayat Sevince Güzel 15. bölüm final fragmanında Zarife nikah masasında
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2016 18:25

Hayat Sevince Güzel 15. bölüm final fragmanıyla ekranlara geliyor. Fox TV ekranlarının hareketli dizisi Hayat Sevince Güzel bu akşam yayınlanacak olan final bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Sevilen dizinin yeni bölümünde ilginç dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Zarife bir yandan Savaş’ı deli gibi severken diğer yandan da ondan intikam almanın yollarını düşünmektedir. İşte, Hayat Sevince Güzel 15. bölüm final fragmanı.

Haberin Devamı

Fox TV ekranlarının herkes tarafından ilgiyle izlenen dizisi Hayat Sevince Güzel bu akşam 15. bölüm finaliyle ekranlarda olacak. Dizinin 15. bölüm fragmanında eğlenceli ve telaşlı dakikalar yaşanacak. Barış, artık Zarife’yi unutup eski hayatına dönmek istediğini, hatta önüne ilk çıkan kızla beraber olacağını söyler. Bakalım karşısına ilk kim çıkacak? İşte, Hayat Sevince Güzel 15. bölüm final fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Zarife bir yandan Savaş’ı deli gibi severken diğer yandan da ondan intikam almanın yollarını düşünmektedir. Çünkü ona göre kırılmış gururunu kurtarmanın başka yolu yoktur. Barış, artık Zarife’yi unutup eski hayatına dönmek istediğini, hatta önüne ilk çıkan kızla beraber olacağını söyler. Bakalım karşısına ilk kim çıkacak? Barış bu sözünün arkasında durabilecek mi? Savaş’ın Zarife’ye evlilik teklifi Göçer’lerin evine de bomba gibi düşer. Barış’ın da Zarife’ye aşık olduğunu bilen Şefika, acı içinde bu evliliğe engel olmaya çalışır. Zarife ile Savaş’ın evlenmesini istemeyen ve bu nikaha engel olacak o kadar çok insan var ki köyde.. Bakalım Savaş ve Zarife aşkı tüm bu engelleri aşabilecek mi? Peki ya Zarife’nin kendi iç savaşını kim kazanacak dersiniz, aşk mı, intikam mı? Zarife nikah masasında evet mi diyecek, hayır mı?

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 15. BÖLÜM FİNAL FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI

Zarife Ömer’le evlenmekten vazgeçmediği için Savaş onu herkesin gözü önünde kaçırır. Salih onları durdurmak ister fakat Halil Dede buna engel olur. Salih bu yüzden babasıyla kavga eder. Kalbi kırılan Halil Dede evi terk eder. Savaş Zarife’yi gözlerden uzak bir yere götürür. Bunun üzerine Şıpıldak Köyü’nde ortalık karışır. Bütün köye rezil olan Rüstem, bunu gururuna yediremez. Ömer’in yanına adam verip, Zarife’lerin peşine takar. Bunu duyan Salih deliye döner. Göçerler de büyük panik yaşanır. Savaş ve Zarife’den haber alamayan aileleri iyice endişelenirler. Bu duruma daha fazla dayanamayan Salih polise gitmeye karar verir. Savaş Zarife’yi Ömer’le evlenmekten vazgeçirmeyi kafasına koymuştur. Zarife bu evlilikten vazgeçene kadar onu bırakmayacaktır. Savaş ilk defa maço yüzünü Zarife’ye gösterir. Zarife de inadından vazgeçmez ve türlü numaralarla kaçmaya çalışır. İkilinin tatlı sert çekişmelerine şahit oluruz. Öte yandan Ömer ve adamları onların peşindedir. Acaba aşkından gözü kör olan Ömer bir delilik yapacak mı? Zarife Savaş’ın elinden kurtulmayı başarabilecek mi? Heyecan dolu yeni bölümün sonunda büyük bir sürpriz sizleri bekliyor!

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 15. BÖLÜM 2. FİNAL FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!