Hayat Sevince Güzel 10. bölüm fragmanında olay sahne!

Güncelleme Tarihi:

Hayat Sevince Güzel 10. bölüm fragmanında olay sahne
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2016 11:31

Hayat Sevince Güzel 10. bölüm fragmanında yaşanan sahneler dizinin yeni bölümünün oldukça eğlenceli geçeceğinin sinyalini verdi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Osman'ın sahneleri izleyicileri kırıp geçirecek. Peki Hayat Sevince Güzel 10. bölüm fragmanında bu hafta neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar ve son bölümden özetler

Haberin Devamı

Zarife, Savaş’a karşı hissettiklerini ağzından kaçırmıştır. Bunu duyan Savaş aşkını doya doya yaşamak ister fakat Zarife her zamanki Zarife’liğini yapıp kaçar. Savaş Zarife’nin inadını kırmakta kararlıdır. Bu kez bambaşka bir yol izler ve Zarife-Savaş aşkındaki dengeler değişir. Artık Zarife Savaş’ın peşindedir… Savaş öyle bir hamle yapar ki, Zarife onu bir an olsun yalnız bırakamaz. Zarife’yi Savaş’ın peşine takan sebep, izleyenlerde heyecan yaratacak. Zeynep Barış’ı geri kazanmayı iyice kafasına koymuştur. Ona öyle şeyler söyler ki, Barış ne diyeceğini bilemez. İlk defa Zeynep’e karşı yumuşar ve aklı karışır. Bakalım bu kez Zeynep Barış’ın kalbine girmeyi başarabilecek mi? Osman ve Samet arasındaki Emine rekabeti düelloya dönüşür. Bu düello Osman ve Samet arasındaki gerilimi iyice arttırır. Bir yandan da Osman İlknur’la zorla evlendirilmek üzeredir. Birbiriyle evlenmek istemeyen bu komik ikili, ailelerini bu işten vazgeçirmek için her şeyi yaparlar. Fakat Rüstem ve Muhtar’ı ikna etmek pek kolay olmayacak… Zarife ve Savaş tüm günlerini beraber geçirirken başlarına öyle bir şey gelir ki, Savaş hayatını tehlikeye atmak zorunda kalır. Zarife’nin gözünde Savaş’ı kahraman yapan şey ne olacak?

Haberin Devamı

Hayat Sevince Güzel önceki bölümlerde; Savaş ve Zarife’nin aşkı bütün engelleri rağmen tam hız devam etmektedir. Rüstem ağa zehirli atık yüzünden tarlasındaki ürünü kaybedince, bunun sorumlusu olarak Salih’i gösterir. Salih nezaretteyken Zarife ve Savaş onun masumiyetini kanıtlamak için ellerinden geleni yaparlar. Bir yandan Salih’i aklamaya çalışırken çıktıkları bu yolculukta birbirlerini de deli gibi kıskanırlar. Eee ne demişler seven insan kıskanır. Bu duyguyu hisseden sadece yeni âşıklar değil elbet. Barış da aşkını kalbine gömmeye çalışsa da hala Zarife’yi deliler gibi kıskanmaktadır. Zeynep de onu kıskanır umutsuzca. Bakalım Zeynep bu defa aşkına karşılık bulabilecek mi? Osman ve Samet arasında Emine için girdikleri büyük rekabet hala sürmektedir. Bakalım sonunda güzel Emine’nin kalbini hangisi kazanmayı başaracak. Geleneksel Şıpıldak şenliği bölümün en eğlenceli ve renkli bölümü. Köy içinde bir sürü rekabete ve komik yarışmaya sahne olacak Şıpıldak şenliğinde aynı zaman önemli bir de güzellik yarışması var. 

Haberin Devamı

Savaş’a karşı kalbi farklı çarpmaya başlayan Zarife, bu duyguların şaşkınlığı içindedir. Yaşadığı duyguları kendi tanıdığı Zarife’ye yakıştıramaz. Kendi içinde kendisiyle mücadele yaşamaya başlar. Osman’ın İlknur’la evleneceğini öğrenen Emine, Osman’ı kovar. Emine’nin üzüntüsüne katlanamayan Zarife, Savaş’ın yardımıyla Osman’dan gerçeği öğrenmek üzere harekete geçer. Barış’ın köyden bir kıza aşık olduğunu öğrenen Zeynep çılgına döner. Zeynep bu kızın kim olduğunu öğrenebilecek mi? Zarife’ye sürpriz bir doğumgünü kutlaması hazırlamak isteyen Savaş, Emine’den yardım ister. Bütün aile elbirliğiyle Zarife’den gizli kutlama hazırlıklarına girişir. Barış’ın doğumgünü hediyesi Zarife’yi çok etkileyecektir. Savaş bu duruma çok bozulur. 

Haberin Devamı

Hayat Sevince Güzel genel hikaye

Yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden İstanbul’dan apar topar kaçan Göçer ailesi, arkalarında bıraktıkları belalılardan olabildiğince uzaklaşmaya çalışırken, kendilerini Ege’de bulurlar. Köyün hırçın güzeli Zarife’nin otlattığı koyunlar yüzünden kaza yaparlar. Zarife, Savaş ve Barış arasındaki aşk üçgeninin fitili de o an ateşlenmiş olur. Kazada yaralanan Şinasi’ye yardım eden Zarife, sadece kendi köylerinde yetişen bir bitki olan ve köye de adını veren Şıpıldak otundan yaptıkları merhem ile onu tedavi eder. Bu merhemin mucizevi bir etkisi olduğunu gören Göçer ailesi, formülün peşine düşerler… Kazara karşılaşan bu üçlünün hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.Bir iddia ile başlayan aşk oyunu, zamanla aşkın en gerçek haline dönüşecektir.

Haberin Devamı

OYUNCULAR: Algı Eke (Zarife), Ekin Mert Daymaz (Savaş), Öykü Çelik (Emine), Burak Çelik (Barış), Macit Koper(Halil), Ali Erkazan (Muhtar Soylu), Uğur Çavuşoğlu (Salih Toprak), Hakan Meriçliler (Şinasi Göçer), Ali Düşenkalkar (Rüstem Özkan), Lemi Filozof (Osman Soylu), Sema Atalay (Şefika Göçer), Sennur Nogaylar (Hasine Özkan), Ayşen Sezerel (Hatice Soylu), Deniz Baytaş (Asuman Kara), Yeliz Akkaya (Seher Özkan), Neşem Akhan (İlknur Özkan), Onur Özaydın (Ömer Özkan), Seda Telciler (Sevgi Göçer), Hasan Denizyaran (Erkan Yıldız), Ömür Özdemir (Selim Çınar), Anıl Çelik (Bakkal Yaşar), Batuhan Aydar (Samet Bulut), Tolga Öztürk (Berber), Çiçek Timuçin (Ayşe), Mustafa Ege Şenkal (Mehmet)

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!