Hayat Şarkısı yeni sezon fragmanı ekranlara geldi

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı yeni sezon fragmanı ekranlara geldi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2016 12:39

Hayat Şarkısı dizisi yeni sezon fragmanı ile ekranlara geldi. Kanal D'nin sevilen dizisi Hayat Şarkısı yeni sezon fragmanında etkileyici bir sahne ile yeni sezonu tanıtıldı. Şarkıcı Göksel'in acıyor şarkısı ile hazırlanan yeni sezon fragmanında, dizinin sevilen iki karakterinin su altı çekimleri büyük ilgi görecek. İşte Hayat Şarkısı yeni sezon fragmanı

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı, 20 Eylül Salı günü saat 20.00'de yeni sezonunu açıyor.

Hayat Şarkısı birbirinden heyecanlı bölümleriyle sezona 20 Eylül Salı günü saat 20.00'de "merhaba" diyor!

Hayat Şarkısı'nın sezon finalinde neler yaşanmıştı?

Cem ve Zeynep’in planı devreye girmiş Mahir’in annesi Emine kaçırılmıştır. Mahir, anne dediği Emine’yi kurtarabilmek için Hülya’nın sırlarını tek tek açıklamak zorundadır. Hasta olan Emine’yi kurtarmak için süre kısıtlıdır. Hülya artık bu savaşta tek başınadır.

Aylin, Kerim ile karşılıklı görüşmek ve Kerim’in okuldan atılmasına sebep olan olayların gerçek yüzünü anlatmak için İstanbul’a gelir. Kerim bu görüşmenin tüm ailenin huzurunda yapılmasına karar vermiştir, Aylin’i eve çağırır.

Haberin Devamı

Filiz ve Nurgül, Bayram’a Mehmet hakkındaki sırları anlatmak, Mehmet’in annesinin Filiz olduğunu açıklamak için Bayram ile buluşur. Hülya her yönden sıkışmıştır ve bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!