Hayat Şarkısı 18. yeni bölümde şok eden olay!

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 18. yeni bölümde şok eden olay
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2016 07:45

Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Hayat Şarkısı 18. bölüm fragmanı ile herkesi ekrana kilitliyor. Salı akşamı ekrana gelecek olan Hayat Şarkısı'nda Hülya zor durumda. Kerim, Mehmet ile ilgili gerçekleri ailesine anlatacak mı? Hayat Şarkısı 18. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı Salı akşamı son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Filiz'in Mehmet'i geri almak istemesi ortalığı karıştırdı. 18. bölüm fragmanını da yayınlayan Hayat Şarkısı'nda Hülya bu sefer zor durumda işte yeni bölümden ilk detaylar..

Filiz ile Mehmet bebek bir araya geliyor; Hülya, şans eseri bu büyük şok ile yüzleşiyor!

Hülya ile Mahir'in ortaklığına büyük darbe geliyor!

Filiz, Nurgül ve Mahir; Hülya ve Kerim ile karşılaşmıştır. Hem ablasının desteği hem de miras yoluyla sahip olduğu servet Filiz’in özgüvenini yükseltmiştir. Filiz’i Almanya’da bir klinikte sanan Kerim ile Hülya, bu karşılaşmada şaşkına dönerler. Mahir hem bu gelişmeleri Hülya ile paylaşmamıştır hem de Hülya’ya uzak, mesafeli bir tavır sergilemiştir. Hülya, büyük bir endişeye kapılır, Mahir taraf mı değiştirmiştir?

Haberin Devamı

Mahir’i tüm aramaları yanıtsız kalan Hülya, Mahir’in peşine düşer. Bu arada Zeynep de boş durmaz. Cevher Ailesi'ne açtığı savaşa dahil olması için Cem’e cazip bir işbirliği teklifinde bulunur.

HAYAT ŞARKISI 18. BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hülya, Kerim'i terk ediyor!

Hülya, Kerim’in kendisini seveceği ile ilgili tüm umutlarını tüketmiş olarak hem evden ayrılır hem de Kerim’i terk eder. Hülya’nın kendisini terk edebileceğini hiç düşünmeyen Kerim, şaşkına döner. Ancak bu arada Hülya’nın kendisine bıraktığını söylediği ayrılık hediyesinin peşine düşer.

Mahir, Müfit ve Zeynep’in elindeki tüm kozları almıştır ve yıllardır Bayram’a şantaj yapmalarını sağlayan belgeleri Kerim’e teslim eder. Cevher Ailesi, sevinç içerisinde Hülya’nın başarısını kutlarken Kerim düşüncelidir; Hülya, bu işleri nasıl başarmaktadır ve daha bilmediği neler vardır öğrenmek niyetindedir.

 HAYAT ŞARKISI'NDA YENİ OYUNCULAR

Hayat Şarkısı’ ndaki Filiz karakterinin ablası olarak diziye katılan Filiz Ahmet; "Severek takip ettiğim bir diziydi, kadrosuna katılmış olmaktan dolayı mutluyum” derken, Melek karakterinin eski bir arkadaşı Kemal olarak diziye katılan Uğur Karabulut ise “Bu salı Hayat Şarkısı'na Kemal karakteriyle dahil oluyorum. Kemal'in kimlerle nasıl bağlantıları var, hangi dengeleri nasıl etkileyecek hep beraber göreceğiz.” dedi.

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!