Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son bölümden detaylar

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı İşte son bölümden detaylar
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2017 23:06

Hayat Şarkısı dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça şoke eden dakikalar yaşattı. Heyecan seviyesinin oldukça yüksek olduğu dizi Hayat Şarkısı yeni bölümleriyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde izleyicilerin adeta nefesi kesildi. Son bölümde Cem'in adamları Bayram Cevher'i bekliyordu. Lakin Cem, sözünün aksine aklındaki sinsi planı uyguladı. Dizinin son bölümünün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Hayat Şarkısı 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı dizisinin bu akşam yayınlanan son bölümüyle kafalarda soru işareti bıraktı. Cevher Ailesi'ni yok etmek için gözünü karartan Cem'in sözleri sevilen dizinin son bölümüne damga vurdu. Son bölümde Bayram Cevher oğullarını kurtarma umuduyla Memo’yu da alıp gittiğinde,Cem tamamen savunmasız kalan Cevher Ailesi'nin geri kalanlarını yok etmek için harekete geçti. Nefes kesen son bölümün ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Hayat Şarkısı 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hayat Şarkısı 48. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Hüseyin ve Kerim'i etkisiz hale getirip kaçırtan Cem, sıradaki hamlesini yapar. Kerim ve Hüseyin'in yer aldığı görüntüyü Cevher ailesine göndererek onlardan Mehmet'in getirilmesini yoksa Cevher ailesinin evlatlarını ölümün beklediğini söyler. Hülya'nın kesin tavrıyla karşı olduğu bu duruma Bayram Cevher oğullarını kaybetme korkusuyla dayanamaz ve Mehmet'i zorla alarak Cem'in istediği yere doğru yola çıkar. Hülya Mehmet'in kaybıyla üzüntüye boğulur. Cem'in adamları Bayram Cevher'i beklemektedir. Lakin Cem, sözünün aksine aklındaki sinsi planı uygulayacaktır. Bayram Cevher oğullarını kurtarma umuduyla Memo’yu da alıp gittiğinde,Cem tamamen savunmasız kalan Cevher Ailesi'nin geri kalanlarını yok etmek için harekete geçer. Adamlarına verdiği emir ile Bayram Cevher'in öldürülmesini ister. Silahın namlusu Bayram Cevher'i gösterir. Cevher erkekleri kendi hayatları için mücadele ederlerken kadınların ve çocukların güvenliğini sağlamak da Kaya, Mahir ve Arda’ya kalmıştır.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cevher ailesine Kerim ve Hüseyin'in olduğu bir video görüntüsü gönderdi. Cevher ailesini seçimi çok zor olan bir şantaj bekliyordu. Cem, Kerim ve Hüseyin'i gaz etkisi altındayken zor kullanarak kaçırmıştı. Hülya ve Cevher ailesinin tüm üyeleri ise merakla bunun sonuçlarını beklerken onlara bir video görüntüsü geldi. Filiz'in kaydı çektiği görüntüler Cevher ailesine ulaştı. Cem, Mehmet Bebek'i paylaştığı adrese gelmesini istedi. Yoksa Kerim ve Hüseyin'in son günleri olacağını iletti. Bunu duyan Bayram Cevher ise oğulları için Mehmet Bebek'ten vazgeçmeye hazırdı. Lakin önce geçmesi gereken Hülya faktörü vardı. Hülya elinden gelen her şeyi yapsa da Bayram Cevher'in Mehmet Bebeği götürmesini engelleyemedi.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!