Hayat Şarkısı final mi yapıyor? Yönetmeni açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı final mi yapıyor Yönetmeni açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2017 15:04

Hayat Şarkısı dizisiyle ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Başrollerini Burcu Biricik ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı 'Hayat Şarkısı'nın yayın günü değişti. Dizinin yönetmeni Cem Karcı ise final haberi verdi. Peki, Hayat Şarkısı ne zaman final yapacak? İşte, detaylar!

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı macerasında sona gelindi. Sıcak ve samimi senaryo örgüsüyle Kanal D izleyicilerini ekrana kilitleyen Hayat Şarkısı’nın final yapacağı kesinleşti. Dizinin yapımcısı Cem Karcı, kişisel İnstagram hesabından final duyurusu yaptı. Peki, Hayat Şarkısı ne zaman final yapacak? İşte, Karcı’nın açıklaması!

“Sevgili Hayat Şarkısı ailesi. Evet günümüz değişti. 2 Nisan'dan itibaren 48. bölümümüzle ‘Bodrum Masalı' dizisinden hemen sonra saat 21.00'de özetsiz bölümlerimizle Mayıs sonuna kadar sizlerle beraberiz. Anlayışınız, desteğiniz ve güzel dilekleriniz için şimdiden teşekkürler! Unutmayın biz büyük bir aileyiz”

 

Hayat Şarkısı final mi yapıyor Yönetmeni açıkladı

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bayram Cevher oğullarını kurtarma umuduyla Memo’yu da alıp gittiğinde, Cem tamamen savunmasız kalan Cevher Ailesi'nin geri kalanlarını yok etmek için harekete geçer. Cevher erkekleri kendi hayatları için mücadele ederlerken kadınların ve çocukların güvenliğini sağlamak da Kaya, Mahir ve Arda’ya kalmıştır. Bayram Cevher’in bu çok zor kararı bir felakete mi yol açacak, yoksa hepsi akıllıca bir planın parçası mıydı?

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!