Hayat Şarkısı dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2017 22:55

Hayat Şarkısı dizisi bu akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşatmayı başardı. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekmeyi başaran Hayat Şarkısı'nda heyecan doruktaydı. Son bölümde Hülya ve Mahir, Cevher ailesine iftira atıldığını ispatlamak amacıyla giriştikleri son operasyonda başlarını gerçekten çok büyük bir belaya soktular. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Hayat Şarkısı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Kanal D'nin sevilen aile dizisi Hayat Şarkısı bu akşam nefes kesen bir bölümle diziseverlerle buluştu. Dizinin bu akşam yayınlanan yeni bölümünde Cevher madenlerinin köy sularını zehirleme haberi, Cevher Ailesi'nin zor günler geçirmesine sebep oldu. Üstelik bir kadının bu zehirli sulardan ölmesi, madenlerin kapatılmasına yol açtı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Hayat Şarkısı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hayat Şarkısı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Hülya ve Mahir, Cevher ailesine iftira atıldığını ispatlamak amacıyla giriştikleri son operasyonda başlarını gerçekten çok büyük bir belaya sokarlar. Bütün bunlar yetmezmiş gibi Bayram Cevher’in de cinayet suçlaması ile gözaltına alınması artık Kerim için bardağı taşıran son damla olmuştur. Hülya’nın düştüğü zor durumdan kurtulabilmesi için bu sefer gerçekten bir mucize gerekmektedir.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Maddi açıdan zor günler geçiren Cevher ailesi Nilay ile Atıf’ın düğün törenlerinde sıkıntılarından kısa bir süre için uzaklaşma fırsatı bulur. Melek’in sürpriz kararının ardı sıra gelen Ziya Torunbaş’ın beklenmeyen darbesi, aileyi bir anda darmadağın etmeye yetmiştir. Ancak asıl büyük darbe daha gelmemiştir bile. Mahir ile Hülya bu sefer gerçekten çok sert bir kayaya toslamış gibi gözükmektedir.

 

BAKMADAN GEÇME!