Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanında Melek çok şaşırttı

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanında Melek çok şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 14:45

Hayat Şarkısı dizisinin önümüzdeki haftanın yayınlanacak 51. bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Yeniden salı günleri yayınlanma karar alan Hayat Şarkısı'nın yeni bölüm fragmanında Melek'in kararı şaşırttı. Ansızın gitme kararı alan Melek, kızı olarak büyüttüğü yeğenini ve bir kağıda yazılmış not bırakıyor. Peki, yeni bölümde başka neler yaşanacak? işte, Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayı!

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmana Hülya’nın sürpriz kararı damga vurdu. Yeniden Salı günleri yayınlanmaya başlayan Hayat Şarkısı’nın dün akşam yayınlanan son bölümünde Hülya, kendisini ev hanımlığına alıştırmaya çalışırken;  Cevher Ailesi’ne ait madenin köy sularını zehirlediği haberi, Bayram Cevheri zor durumda bıraktı. Hayat Şarkısı  51. bölümünde ise Hülya, kızına artık tam anlamıyla kavuşuyor! Melek, kızı olarak büyüttüğü yeğenini Hülya'ya bırakıyor! İşte, Hayat Şarkısı dizisinin 51. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti detayda!

Haberin Devamı

Melek, ansızın gitme kararı alır. Giderken ardında kızı olarak büyüttüğü yeğenini ve bir kağıda yazılmış not bırakır. Bu notun içeriğinde uzaklara gittiğini ve artık kızlarının gerçek annesi ile büyümesi gerektiğini yazar. Çocuğun anılarında öz annesinin olmasını ister. Hülya ise buruk bir üzüntüyle birlikte artık kızına tam anlamıyla kavuşmanın sevincini yaşar. Kerim'de desteğini Hülya'dan esirgemeyerek her anlamda yanında olduğunu sözlü olarak ifade eder.Diğer tarafta Hüseyin, Melek'in gidişiyle yıkılmıştır. Melek'in geri gelmesi için beklemekten başka yapabileceği bir şey kalmamıştır.

Haberin Devamı

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!