Hayat Şarkısı 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bomba patlayacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı Bomba patlayacak mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2017 11:33

Hayat Şarkısı dün akşam 44. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kanal D'nin sevilen aile dizisinin son bölümüne Cem'in ortaya çıkışı damga vurdu. Hülya'dan intikam almak isteyen Cem, akıllara zarar bir plan yaparak Kerim ve Mehmet'in bulunduğu araca bomba düzeneği kurdu. Bombanın patlayıp patlamayacağını merak eden izleyiciler, Hayat Şarkısı 45. bölüm fragmanını sorguluyor. Peki, Hayat Şarkısı 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı yeni bölümü merakla beklenirken dün ekrana gelen son bölümdeki sahneler hafızalardaki yerini koruyor. Sıcacık ve samimi öyküsüyle tam bir aile dizi olan Hayat Şarkısı'nın son bölümünde geri dönüşünün sinyallerini veren Cem, gün yüzüne çıkarak ilk olarak Filiz'i ziyaret etti. Kendisine yaşatılanların hesabını sormak için ortaya çıkan Filiz'i büyük bir tehditle; Kerim ve Mehmet'i ise bir bomba düzeneğiyle baş başa bıraktı. Dizinin son bölüm finali belirsiz bir şekilde yapıldı. Peki, Kerim ve Mehmet Bebek arabalarının altına gizlice yerleştirilen bombadan kurtulabilecekler mi? Bu sorunun yanıtını merak eden izleyiciler, Hayat Şarkısı 45. bölüm fragmanını sorguluyor. 

Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı henüz yayımlanmadı ancak yayımlanır yayımlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Geri dönüşünün sinyallerini veren Cem, gün yüzüne çıkarak ilk olarak Filiz'i ziyaret ediyor. Filiz, bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor ve kaçmak istese de nafile. Hülya ve Kerim'e en acı duyguları yaşatmak için Filiz'i büyük bir tehditle baş başa bırakıyor. Filiz'in Kerim ve Mehmet bebeği uzun bir yolculuk bahanesiyle yanlarına çağırması sonucu; arabalarının altına Cem gizlice bomba yerleştiriyor. Cem'in hain planı sonucu Kerim ve Mehmet bebek, hain saldırı sonucu kurtulabilecekler mi? Hülya, Cem'in geri dönüşüyle nasıl baş edebilecek?

GEÇEN HAFTA YAŞANANLAR

Hüseyin’in saldırıya uğramasıyla eşzamanlı olarak Melek’in evine girilmesi üzerine Bayram Cevher, bütün aileyi tekrar bir araya toplayıp çok sıkı korumaya alır. Babasının zoruyla da olsa Hülya ile tekrar aynı çatı altında bulunma fırsatını iyi değerlendirmeye karar veren Kerim, karısının sevgisini geri kazanma çalışmalarına hız verir. Ancak bunun pek kolay olmayacağını anlaması uzun sürmeyecektir.

Filiz’in şok bir haberle geri dönüşü bir süredir durulmuş gibi gözüken esrarengiz saldırıların yeniden yoğunlaşması ve Cevher ailesinin ardı ardına alacağı kötü haberlerle kökünden sarsılmasıyla sonuçlanacaktır.

Haberin Devamı

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!