Hayat Şarkısı 42. bölüm fragmanında şok: Cem geri mi döndü?

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 42. bölüm fragmanında şok: Cem geri mi döndü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2017 00:02

Hayat Şarkısı yeni fragmanı son bölümün hemen ardından yayınlandı. Sevilen dizinin dün ekrana gelen 41. bölümünde Kerim'den boşanma kararı alan Hülya'nın yalnız olduğu anlarda kimliği belirsiz biri ortaya çıkmış, dizinin finali ürkütücü bir şekilde yapılmıştı. Hayat Şarkısı yeni fragmanı ise yeni bir soruyu akıllara getirdi: Cem geri mi döndü? İşte, Hayat Şarkısı 42. bölüm fragmanı ve detayları!

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı dün akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerini ekran başına kilitlemeyi başardı. Kanal D ekranları tarafından yayınlanan ve izleyenlerin nefeslerini kesen dizi Hayat Şarkısı'nda dün akşam heyecan doruktaydı. Dizinin son bölümünde Hülya'nın verdiği karar damga vurdu, Kerim ise duydukları karşısında büyük üzüntü yaşadı. Final sahnesinde yaşananlar ise yürekleri ağza getirdi. Hülya'nın üzerine yürüyen gizemli adamı merak eden izleyiciler, Hayat Şarkısı 42. bölüm fragmanını sorguladı. Kısa sürede yayınlanan fragman ise yeni bir soru işareti doğurdu: Herkesin öldüğünü sandığı Cem, Hülya'dan intikam için geri mi dönüyor? 

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Hayat Şarkısı 14 Şubat Salı yayınlanacak 42. bölüm fragmanı, son bölümün hemen ardından yayınlandı. Hayat Şarkısı yeni bölümde büyük bir heyecan yaşanacak. Havada intikam kokusu var. Melek, Cem'i gördüğünü iddia ederken, Hüseyin vuruluyor. Yoksa Cem geri mi dönüyor? Hülya'nın Cevher ailesinin en miniği Düğme Cevher ile biraz olsun yüzü gülerken, ansızın eve giren gizemli kişi ile tedirginlikleri yeniden başlar. Hülya, Melek, Nilay ve çocuklarının olduğu eve giren gizemli kişi ilk olarak Melek ile karşılaşır. Bu korkuyla bayılan Melek, kafasını duvara çarparak yere düşer. Melek'in söylemiyle bu kişinin Cem olduğu düşünülür. Hülya'dan intikam almak isteyenler yoksa Düğme'yi mi kaçıracak? Hüseyin'in yolunu kesip, onu silahla vuranların amacı ne? Hüseyin aldığı bu hasar sonucu iyi olacak mı?

Haberin Devamı

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Hayat Şarkısı 41. bölüm Fragmanında Hülya'nın Kerim'e ettiği laflar, Kerim'in canını yakacak kadar acıtır. Doğuma yetişemeyen Kerim, Hülya'nın geçmişte başına gelenleri talihsiz bir şekilde öğrenmesinin üzerine karar sürecine girer ve Hülya'ya haksızlık ettiğini düşünerek pişman olur. Ancak artık kendisini affettirmesi hiç kolay olmayacaktır. Hülya'yı yeniden kazanmak isteyen Kerim, Hülya'dan işittiği sözler karşısında neye uğradığını şaşırır.  Hülya'nın affetmeyen kesin tavrı, Kerim'i çileden çıkartıp yıpratıcı kelimelerin ağzından dökülmesine sebep olur. Kerim'in kendine olan desteğini göremeyen Hülya, tüm yaşananlar sonrası boşanma konusunda kararlı adımlar atar. Herkesin içinde mahkeme yolunda olduğunu belirterek durumdaki ciddiyeti belli eder. Kerim, bu durumu tersine çevirmek için ne hamleler yapacak? Tüm bu stresli durumlar yaşanırken Hülya'nın kaldığı yere gizlice giren gizemli kişi kim? Bu gelen davetsiz kişi hülya için tehlike arz ediyor mu? 

Haberin Devamı

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI’NDA SON YAŞANANLAR

Hazer tarafından hastaneye yetiştirilen Hülya’nın yanına ilk koşan her zamanki gibi Mahir ardından da Melek ve Zeynep olur. Cevher Ailesi ise Hatice tarafından ortalığa dökülen Hülya’nın sırlarını daha hazmetme fırsatı bile bulamadan kayıp haberi gelen Kerim’in telaşına düşmüşlerdir. Bu arada gizemli çiçekler Hülya’nın peşini hastanede bile bırakmazken şüpheler bir an bile Hülya’nın yanından ayrılmayan Hazer’de toplanmaya başlamıştır.  

HAYAT ŞARKISI TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN!

BAKMADAN GEÇME!