Hayat Şarkısı 38. bölüm 2. fragmanı nefes kesti: Hülya ve Kerim'i kim kaçırdı?

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 38. bölüm 2. fragmanı nefes kesti: Hülya ve Kerimi kim kaçırdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2017 11:04

Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanlarıyla bugün yaşanacaklara dair çarpıcı ipuçları verdi. Hayat Şarkısı bu akşam 38. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölümde Kerim ve Hülya ortadan kayboluyor, Cevher Ailesi ikiliyi bulmak için ortalığı ayağa kaldırıyor. Peki, Kerim ve Hülya'yı kim kaçırdı? Hülya, erken doğum mu yapıyor? İşte, Hayat Şarkısı 38. bölüm fragmanları ve detayları!

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı yayınlanan 38. bölüm fragmanlarıyla izleyenler ekran başına kilitleyecek. Kanal D ekranlarının başladığı günden itibaren izleyicilere heyecan dolu dakikalar yaşatan dizisi Hayat Şarkısı yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde birbirinden ilginç gelişmeler yaşanacak. Yeni bölümde Hülya ve Kerim’i kaçırıp bir dağ evine kapatanların gerçek niyetleri gizemini korurken, Cevher Ailesi bu habersiz kayboluşu çiftin barışmalarına yormaktadır. İşte, Hayat Şarkısı 38. bölüm fragmanları.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Hülya ve Kerim’i kaçırıp bir dağ evine kapatanların gerçek niyetleri gizemini korurken, Cevher Ailesi bu habersiz kayboluşu çiftin barışmalarına yormaktadır. Hatice ve Aysel ise öğrendikleri sırrın hesabını Melek’ten sormaya kalkarken, Hüseyin’e suçüstü yakalanacaklardır. Hülya ve Kerim dağ evinde kavgalarına kaldıkları yerden devam ederlerken, Mahir ve Hüseyin de güç birliği edip izlerini sürmektedirler. Kaçırılmaları ile yalnız kalan Hülya ve Kerim ilişkilerini yeniden gözden geçirirken, bir taraftan da kurtulmanın yollarını ararlar.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Melek ve Hülya’nın başına gelen beklenmedik olaylar ile Cevher ailesi apar topar evlerine dönerler ve gördükleri manzara karşısında yepyeni bir şok yaşarlar. Bütün bunları üstüne Hülya’nın Kerim’e yazdığı ve Bahar’ın kendi kızı olduğunu itiraf ettiği mektubun Aysel’in eline geçmesi de yepyeni sorunları beraberinde getirecektir.

Kerim ile yaşadıkları büyük kavga sonrası Hülya yepyeni ve radikal bir karar alır. Aile büyüklerinin arabuluculuk çabaları da sonuç vermez. Hülya ilk defa mücadeleden vazgeçmiş görünmektedir.

BAKMADAN GEÇME!