Hayat Şarkısı 33. bölüm fragmanında hamilelik sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 33. bölüm fragmanında hamilelik sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2016 12:09

Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanlarıyla yine çok çarpıcı gelişmelerin sinyalini verdi. Bu akşam 33. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan dizide Melek savaşı başlatıyor; Hülya elinden geleni ardına koymuyor! Cem'in Melek'i hastanelik etmesi sonucunda sürpriz bir hamilelik haberi geliyor. Peki, Hayat Şarkısı 33. bölümde başka neler yaşanacak? İşte, Hayat Şarkısı 33. bölüm fragmanları!

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı’nın yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürerken yayınlanan fragmanlar meraklandırdı. Yarın akşam izleyicileriyle buluşacak olan Hayat Şarkısı 33. bölümünde Bahar, kaçırılıyor, sürpriz bir ismin ise hamile olduğu ortaya çıkıyor. Cem’in beklenmedik adımı ise Hülya’nın bin bir çabayla kurduğu mutlu aile düzenini darmaduman ediyor. İşte, Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanları ve yeni bölüm özeti!

Sevilen dizinin her iki fragmanında da öne çıkan sahneler var. İlk fragmanda Melek savaşı başlatıyor; Hülya elinden geleni ardına koymuyor! Gözü hiç kimseyi görmeyen Melek, adeta bambaşka birine dönüşüyor. Hayat Şarkısı 33. bölüm 2. fragmanına ise gözü dönen Cem’in yaptıkları ve Melek’in sürpriz açıklaması damga vuruyor. İşte, Kanal D ekranlarında ikinci sezonunu sürdüren dizinin yeni bölüm fragmanları ve yeni bölümde yaşanacakların detayları!

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Hüseyin ve Melek’in evlilik kararının yankısı, Cevher ailesi üzerinde krizi yaratmaya devam ederken birbirlerine adeta düşman olan iki kardeşin savaşı giderek kızışmaktadır. Bambaşka birine dönüşen ablasına karşı atağa geçen Hülya, Zeynep ile arasındaki ittifak güçlendirirken Melek de karşı ataklarla kardeşinin saldırılarını boşa çıkarmaktadır. Öte yandan Burçin ile Mahir’in ilişkilerinin üstünde de kara bulutlar dolaşmaktadır. Süheyla’nın Hatice’yi baş göz etme çabaları ise hiç beklenmedik problemlere yol açacaktır. Bir yandan ablasıyla uğraşırken diğer yandan vicdan muhakemesi yapan Hülya, sakat kalma tehlikesi yaşayan Filiz’in de gönlünü almaya çalışır. Artık bir kızı olduğunu öğrenen Cem de Nurgül’ün etrafında kurduğu koruma duvarını aşıp karısına ulaşmanın yollarını aramaktadır. Cem’in bu amaçla atacağı hiç beklenmedik bir adım Hülya’nın bin bir çabayla kurduğu mutlu aile düzenini darmaduman edecektir. 

BAKMADAN GEÇME!