Hayat Şarkısı 26. bölüm fragmanında Hülya katil mi oluyor?

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 26. bölüm fragmanında Hülya katil mi oluyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2016 20:01

Hayat Şarkısı 26. bölüm fragmanıyla nefes kesmeye devam ediyor. Kanal D ekranlarının fenomen dizisi olan Hayat Şarkısı dün akşam yayınlanan son bölümünün hemen ardından yeni bölüm fragmanını yayınladı. Dizinin salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde Hülya, Filiz'e arabayla çarparak ölümüne mi sebep oluyor. İşte Hayat Şarkısı 26. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olan Hayat Şarkısı 26. bölümüyle salı akşamı ekranlara gelecek. Sevilen dizinin yeni bölümünde hareketli dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Hülya kullandığı arabayla Filiz'e çarpıyor. Mahir ile konuşan Hülya katil olduğunu söylüyor ve ortalık karışıyor. İşte, Hayat Şarkısı 26. bölüm fragmanıyla sizlerle.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Filiz’in açtığı annelik tespit davası Mehmet’in DNA’sının Filiz’inkiyle karşılaştırılması kararı ile sonuçlanır. Hülya bunu duyunca deliye döner; herkes uykudayken Mehmet’i de alıp evi terk eder. Bu durumdan habersiz uymakta olan Kerim, gece yarısı gelen telefonla aldığı haberle sarsılır.

Başta Süheyla olmak üzere evin kadınları Filiz’in, Mehmet’ten başka bir bebek için Kerim’e dava açtığını zannetmektedir. Kendi aralarında yaptıkları tahminlerden bir sonuca ulaşamaz, hep birlikte Filiz’e gidip detayları öğrenmeye ve diğer bebeği görmeye karar verirler.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI 26. BÖLÜM FRAGMANI

DİZİNİN KÜNYESİ

Mudanya yakınlarındaki Işıklar Köyü'nde doğup büyümüş olan Bayram ve büyürken tek arkadaşı olan kan kardeşi Salih, aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek ile Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar ve çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler.

İki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak Işıklar Köyü'nde iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar. Salih de verdiği söze sadıktır ve Bayram’ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Oysa her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp, buldukları çözümlerle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya’nın planları çoktan devreye girmiştir.

BAKMADAN GEÇME!