Hayat Şarkısı 20. son bölüme damga vuran sahne!

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 20. son bölüme damga vuran sahne
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2016 09:10

Kanal D'nin heyecan dolu dizisi Hayat Şarkısı 20. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Hayat Şarkısı dizisinin son bölümde Zeynep ölüm kalım savaşı verdi. Hülya ve Mahir ise köşeye sıkıştı. Hayat Şarkısı son bölümde yaşananlar ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı 20. bölüm ile herkesi ekran başına kilitledi. Yeni bölümleri merakla beklenen dizide yine sürpriz dakikalar yaşandı. Hülya ve Kerim'in geçmişleri ayaklarına dolanmaya devam ediyor. İşte Hayat Şarkısı 20. son bölümde yaşananlar ve 21. bölüm fragmanı..

Aylin ortaya çıkıyor; Hülya ile Mahir köşeye sıkışıyor! Hayat Şarkısı, heyecan dolu bölümüyle Salı akşamı Kanal D'de!

Nurgül, Aylin'e ulaşabilmek için her yolu denerken, devreye Kerim giriyor!

Hüseyin’in Cem’i vurmasının ardından, Zeynep de beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılmıştır. Cem ve Zeynep, başına gelenlerden Hülya’yı sorumlu tutarlar ve intikam almak için gözü kara bir plan hazırlayıp devreye sokarlar. Artık her şeyi göze almışlardır.

Nurgül, Aylin’e ulaşmayı başarır. Yakalanıp hapse gideceğinden korkan Aylin, geçmişte yaşananların perde arkasını itiraf etmek için Kerim’i arar. Kerim ile Aylin karşılıklı görüşmek için sözleşirler. Mahir ve Hülya’nın etrafındaki çember daralmakta, her ikisi de bir çıkış yolu bulmak için tüm güçleriyle savaşmaya hazırlanmaktadır.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM İZLE

Hayat Şarkısı 21. Bölüm Fragmanı yayında! Hülya ile Mahir, kendilerini bir oyunun içinde buluyorlar; büyük ortaklıkta yol ayrımına geliniyor!
Aylin, Cevher Ailesi'nin köşküne geliyor; Filiz ise sonunda Bayram Cevher ile yüzleşiyor! Hayat Şarkısı, heyecan dolu sezon bölümüyle Salı 20.00'de!

HAYAT ŞARKISI 21. BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cem ile Hülya’nın bir geçmişleri olduğu gerçeği, Zeynep tarafından ortaya serilmiştir. Cem’in anlattıklarını Zeynep’in verdiği video kayıtlarından izleyen Hüseyin deliye döner; videoyu götürüp Melek’e izletir ve hiç ummadığı bir tepki ile karşılaşır. Hüseyin’in Hülya hakkındaki hakaretlerine karşılık Melek’in yüzüne çarptığı tokat, Hüseyin’i sakinleştirir. Melek öfkesini yenemez ve Cem ile yaşananların gerçek özetini Hüseyin’e anlatır. Hüseyin Melek’in anlattıklarından çok sarsılır, Cem’e yaptıklarını ödetmek artık Hüseyin’in meselesi olur.

Haberin Devamı

Nurgül ise, Kerim’e iftira atıp sonra vazgeçen Aylin’in peşine düşmüştür. Bu işin içinde bir bit yeniği olduğundan emindir. Nurgül adım adım Aylin’e yaklaştıkça, Mahir ve Hülya bir çözüm üretmek, Aylin’i onlar bulmadan uzaklaştırmak için zamanla yarışmaya başlar.

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM İZLE

 

BAKMADAN GEÇME!