Hayat Şarkısı 17. bölüm fragmanında şok eden karar!

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 17. bölüm fragmanında şok eden karar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2016 10:41

Kanal D'nin sevilen dizisi Hayat Şarkısı 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamı yeni bölümü ile ekrana gelen Hayat Şarkısı'da Hülya ve Kerim arasında neler olacak? İşte Hayat Şarkısı 17. bölüm fragmanı ve dahası..

Hayat Şarkısı 16. son bölümü ile nefes kesti. Kerim ve Hülya'nın yakınlaştığı sahneler sosyal medyada tıklanma rekoru kırdı. Hayat Şarkısı son bölümün hemen ardından 17. bölüm fragmanını da yayınladı. Peki Hayat Şarkısı 17. bölümde neler olacak? İşte Hayat Şarkısı 17. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar..

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hülya, Kerim'i terk ediyor!

Hülya, Kerim’in kendisini seveceği ile ilgili tüm umutlarını tüketmiş olarak hem evden ayrılır hem de Kerim’i terk eder. Hülya’nın kendisini terk edebileceğini hiç düşünmeyen Kerim, şaşkına döner. Ancak bu arada Hülya’nın kendisine bıraktığını söylediği ayrılık hediyesinin peşine düşer.

Mahir, Müfit ve Zeynep’in elindeki tüm kozları almıştır ve yıllardır Bayram’a şantaj yapmalarını sağlayan belgeleri Kerim’e teslim eder. Cevher Ailesi, sevinç içerisinde Hülya’nın başarısını kutlarken Kerim düşüncelidir; Hülya, bu işleri nasıl başarmaktadır ve daha bilmediği neler vardır öğrenmek niyetindedir.

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM İZLE

HAYAT ŞARKISI 17. BÖLÜM  FRAGMANI

Haberin Devamı

 HAYAT ŞARKISI'NDA YENİ OYUNCULAR

Hayat Şarkısı’ ndaki Filiz karakterinin ablası olarak diziye katılan Filiz Ahmet; "Severek takip ettiğim bir diziydi, kadrosuna katılmış olmaktan dolayı mutluyum” derken, Melek karakterinin eski bir arkadaşı Kemal olarak diziye katılan Uğur Karabulut ise “Bu salı Hayat Şarkısı'na Kemal karakteriyle dahil oluyorum. Kemal'in kimlerle nasıl bağlantıları var, hangi dengeleri nasıl etkileyecek hep beraber göreceğiz.” dedi.

Hayat Şarkısı 17. bölüm fragmanında şok eden karar

Hayat Şarkısı 17. bölüm fragmanında şok eden karar

Hayat Şarkısı 17. bölüm fragmanında şok eden karar

 

 

BAKMADAN GEÇME!