Hayat Şarkısı 13. yeni bölümde şok eden gerçek!

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 13. yeni bölümde şok eden gerçek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2016 09:19

Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Hayat Şarkısı yeni bölümü ile yine çok konuşulacak. Bu akşam 13. bölümü ile ekrana gelecek olan Hayat Şarkısı dizisinde Hülya yeni planını uygulayacak. Zeynep ve Cem ise baskı altında. Kerim, Cem'e hesap soruyor. Hayat Şarkısı 13. bölüm fragmanları ve yeni bölüm detaylarını sizler için derledik.

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı 13. yeni bölüm için nefesler tutuldu. Bu akşam ekrana gelecek olan dizinin yeni bölümünde Zeynep ve Cem köşeye sıkışacak. Hülya ise yeni planlarını devreye koyuyor. Hayat Şarkısı 13. bölüm fragmanları vey eni bölüm detayları haberimizde.

Bayram Cevher, Zeynep ile Cem'in arasındaki anlaşmanın peşine düşüyor!

Zeynep’in evini sattığını Müfit’den öğrenen Bayram, evin kime satıldığını öğrenmek için araştırmaya başlar. Evin yeni sahibinin Cem olduğunu öğrenir. Hem Cem’e hem de Zeynep’e aralarındaki bu anlaşmanın hesabını soracaktır. Cem sıkışmak üzere olduğunu anlayınca Zeynep’i ve Hülya’yı tehdit eder; eğer başı derde girerse onların da başını derde sokacaktır.

Melek ve Nilay, Bahar’ı bulabilmek için eski köylerine giderler. Aynı köyde yaşayan Hatice durumu öğrenir ve hemen kardeşi Bayram’a bebeğin kayıp olduğu haberini verir. Bu çocuğun kendi torunları olması ihtimalinden dolayı, onlar da huzursuzdur.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI 13. BÖLÜM 2. FRAGMANI

HAYAT ŞARKISI 13. BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hüseyin ile Melek, tekrar görüşüyor; aldıkları haberle ikili derinden sarsılıyor!

Kerim’in, Filiz ile gizlice görüştüğünü öğrenen Hülya çok kızgındır. Kerim’e evden ayrılacağını ve Kerim’den boşanacağını söyler. Kerim, Hülya’nın her şeyi bildiğini öğrenir. Filiz konusunda hesaplaşırlar.

Cem ile Zeynep, Hülya’ya kurulacak tuzak konusunda anlaşmışlardır. Cem, Hülya’yı arar ve görüşmek için baskı yapar. Hülya’nın verdiği para çalınmıştır ve Cem zor durumdadır. Hülya ile Cem, bir otel lobiside buluşmak üzere sözleşirler.

 

BAKMADAN GEÇME!