Hayat Şarkısı 11. bölüm fragmanında aşk tamamen bitiyor!

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 11. bölüm fragmanında aşk tamamen bitiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 15:37

Hayat Şarkısı dizisi bomba gibi bir bölümle ekranlara geldi. Dizinin heyecan dolu geçen bölümünün ardından hayranlarının merakla beklediği yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümüne Hülya'nın planları damgasını vuracak. İşte Hayat Şarkısı 11. yeni bölüm fragmanı

Hayat Şarkısı bu hafta da çok konuşulacak bir bölümle ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölüm fragmanında Hülya çok büyük bir plan yapıyor. Tüm geçmişini temizlemek isteyen Hülya'nın planları yolunda gidecek mi? İşte Hayat Şarkısı dizisinin yeni bölüm fragmanı


HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Zeynep, Hülya ile Cem’in geçmişte tanıştıklarını ortaya çıkarmıştır ve Cevher Ailesi'ne bu haberi verir. Başta Kerim olmak üzere, tüm aile Hülya’dan bir cevap beklemektedir. Bayram, Cem’i hesap sormak için eve çağırır. Melek, hem Bahar’ın geleceği için, hem de imkansız gördüğü aşkı sonlandırmak için Kaya ile evlenmeye karar vermiştir. Hüseyin, Melek ve Kaya’nın evlenme planlarını öğrenir.
 
Hülya, Filiz'i ailesinden uzak tutmaya çalışırken, ablası Melek'e destek olmaya devam eder. Tüm bu olaylar yaşanırken, Kerim ile Hülya git gide yakınlaşmaya başlar.

Öte yandan Cem, Hülya ile tekrar buluşur ve Bayram Cevher'in gerçekleri öğrenme peşinde olduğunu söyler. Cem sadece bir şartla, geçmişi unutabilecekdir; o da Hülya'nın vereceği paradır. Hülya ile Kerim'in sürpriz karşılaşması ise, Hülya'yı köşeye sıkıştırır.
  
 


Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu da şöyle:
Yapım : Most Production
Yapımcı : Gül Oğuz
Uygulayıcı Yapımcı : Soner Güven
Genel Koordinatör : Gülay Budak Mercan
Yönetmen : Cem Karcı
Senaryo : Mahinur Ergun
Görüntü Yönetmeni : Aras Demiray
Genel Sanat Yönetmeni : Emine İnan
Sanat Yönetmeni : Pınar Yavuz
 
Oyuncular : Burcu Biricik (Hülya), Birkan Sokullu (Kerim), Tayanç Ayaydın (Hüseyin), Ecem Özkaya (Melek), Ahmet Mümtaz Taylan (Bayram), Seray Gözler(Süheyla), Deniz Hamzaoğlu (Kaya), Pelin Öztekin (Zeynep), Deniz Altan (Bade), Aydan Taş(Nilay), Olgun Toker (Mahir), Almila Bağrıaçık (Filiz), Serap Önder, Pınar Hamzaoğlu (Ceylan), Sibel Melek Arat (Küçük Hülya), Taha Yusuf Tan (Küçük Kerim), Aden Duru Orak (Küçük Melek), Elif Sevinç(Küçük Nilay)
 

BAKMADAN GEÇME!