'Hayat kurtaran sihirli numaralar'

Güncelleme Tarihi:

Hayat kurtaran sihirli numaralar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 15:00

'Hayat kurtaran sihirli numaralar'

Haberin Devamı

ADANA, (DHA) - ADANA İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde, İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, 'Hayat Kurtaran Sihirli Numaralar' isimli projeyi uygulamaya koydu.
Proje kapsamında; lise düzeyindeki öğrenciler başta olmak üzere, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı halk eğitim merkezleri, belediyelere bağlı meslek edindirme kursları ve müftülüklere bağlı Kuranı Kerim kurslarında öğrenim gören kursiyerlere yönelik; 155 Polis İmdat, 183 Aile Sosyal Politikalar, 112 Acil ve 110 İtfaiye numaralarının etkin ve doğru kullanımı hakkında bilgilendirme seminerleri düzenlenecek. Seminerlerle hayati önem taşıyan bu numaraları kullanma alışkanlığı kazandırılarak meydana gelebilecek olayların en alt seviyeye düşürülmesi planlanıyor.
İLK SEMİNER VERİLDİ
Altıneller Sağlık Meslek Lisesi'nde okuyan öğrencilere yönelik paydaş kurumların temsilcilerinin katılımıyla, 'Hayat Kurtaran Sihirli Numaralar'la ilgili ilk seminer düzenlendi. Kurum temsilcilerinden oluşan görevliler, öğrencilere 155 Polis İmdat, 183 Aile Sosyal Politikalar, 112 Acil ve 110 İtfaiye numaralarının ne zaman kullanılması gerektiğini anlattı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!