Hayat hikayesini sırtına yazdıracak

Oğuz Kayhan-Demet Akalın ikilisi, geçtiğimiz hafta Hafta Sonu dergisine poz vermiş, bu pozlar Victoria-David Beckham’ın seksi pozlarına benzetilmiş ve çok da konuşulmuştu.

Oğuz Kayhan’la önceki gün Nişantaşı’ndaki Salomanje’de karşılaştım. Sohbetimiz esnasında sırtına dövme yaptırmaya karar verdiğini, tüm hayatını anlatacak olan bu dövmenin sırtını tamamen kaplayacağını anlattı. Dövme, annesinden yediği ilk tokat, babasının öğütleri ve hayatının dönüm noktalarını anlatacak resim ve yazılardan oluşacakmış. Geçtiğimiz gün bu iş için bir dövmeciye gitmiş ve onunla anlaşmış da... İşlem 15 gün kadar sürecekmiş. Oğuz Bey’in bu kararı almasında sevgilisi Demet Akalın’ın ısrarlarının etkili olduğu ise dedikodular arasında...

Enişteyle tatilde

İlhan Kütük’ün kızı Emine, geçen yıl 24 Ağustos’ta hayatını Sarp Palabıyık’la birleştirmişti. Gözlerden uzak ve mutlu bir evlilik süren çift, geçtiğimiz hafta sonunu Uludağ’da geçirdi. Emine Hanım’ın çapkın kardeşi Emre Kütük de yanlarındaydı... Emine Hanım çocukluk arkadaşı Alara Uzan’la kayak yaparken, Sarp Bey onu izlemekle yetindi. Emre Kütük’ün sevgilisi Bade İşçil’den ayrıldıktan sonraki üzgün görüntüsü de dikkatlerden kaçmadı.

Ekstra kazancı kumar masasında bıraktılar

Deniz Seki ile sevgilisi Hüsnü Şenlendirici, geçtiğimiz hafta sonunu Kıbrıs’ta geçirdiler. Bu kısa tatilin ardından da ilginç iddialar ortada dolaşmaya başladı. Söylenenlere göre Seki ile Şenlendirici, ünlü bir casino’da, oyun masasının başında sabahlamış. Oyunun sonunda Hüsnü Bey Black Jack’te 25 bin dolar kaybetmiş. Seki de ona yakın bir rakamı poker masasında bırakmış ve bu nedenle moralleri epey bozulmuş. Deniz Hanım’ın oyun boyunca stresten 17 tane kaşarlı tost yediği, ekstradan kazandıklarını bir gecede kaybettikleri de duyduklarım arasında...

Günay’da Yargıcı imzalı geceler başlıyor

Günay Restaurant’da muhteşem bir şov başlıyor. Ünlü modacı ve işletmeci Neslihan Yargıcı’nın genel koordinatörlüğünde düzenlenecek "Elalem Ne Derse Desin Hadi Hadiii" geceleri, 16 Ocak’taki galayla start alacak. Bülent Özdemir&Nicole’ün müzikleriyle başlayacak gece, Besim Kazado ve Tıpa Tıp Show grubunun gösterileriyle sürecek. Ünlü oryantal Tanyeli de ilk kez Günay’da hem şarkı söyleyip hem de dans edecek. Eğlence, yılın şarkısı "Hadi Hadi"yi Türkiye’ye sevdiren Fatih Ürek’le sabaha kadar devam edecek. Bu şov her çarşamba akşamı Günay’da tekrarlanacak.

Armani de gelecek mi

Ezra ve Tuba Çetin ile Canan Bolak’ın kurduğu hazır giyim markası "etcetura ezra+tuba"nın İstanbul için tasarlanan "Altın Şehir Koleksiyonu", bu gece Doğuş OtoMotion’da tanıtılacak. Söylenenlere bakılırsa, Çetin kardeşler ve Canan Bolak’ın geçtiğimiz ay Milano’da bir kafede karşılaştıkları İtalyan modacı Giorgio Armani’nin de defileye gelme ihtimali varmış. Armani, İstanbul’daki defilelerinin hazırlıklarıyla uğraştıklarını anlatan gruba, "Ben de İstanbul’a gelmek istiyorum" demiş.

Avrupa’nın ilk mağazası Bursa’da açıldı

Bursa Korupark’ta bir mağaza daha açıldı; Donna Karan Jeans... DKNY Jeans’in Avrupa’daki ilk mağazasını Bursa’da açması, geçtiğimiz yaz aylarında Türkiye’yi ziyaret eden ünlü modacının bizzat aldığı bir kararmış. Donna Karan, İstanbul’a geldiğinde kendisini ağırlayan Melek Aşkın ve Zeynep Ekşioğlu’nun tavsiyelerini dinlemiş ve mağazayı Bursa’da açmaya karar vermiş.

Serra Sabancı, kaçarak evlendiği otomobil galerisi sahibi Birol Aktan’dan 1999 yılında boşanmıştı. Bu ayrılığın ardından da ortalarda görünmez olmuştu. Aile şirketlerinde çalışan Sabancı, uzun bir aradan sonra geçtiğimiz hafta sonu Uludağ’da kayak yaparken objektiflere takıldı. Küçük yaştan beri kayak yapan Serra Sabancı’nın profesyonel hareketleri, diğer tatilciler tarafından ilgiyle izlendi.

Yazarın Tüm Yazıları