Hayat Erbabı

Derdinizi, tasanızı çekinmeyin bana anlatın. Sıkıntınıza beraber çözüm bulalım. Mail atmanız yeterli.

Haberin Devamı

Atın ölümü arpadan!

Soru: Kavga sonrası seks neden her zamankinden daha güzel, daha tatlı olur? Kavga etmekten korkmaz, hatta hoşlanır hale geldim. Nasıl olsa günün sonunda şahane bir sevişme bizi bekliyor diye! (Cüneyt Ç., İstanbul)

Yanıt: ‘Güllerin Savaşı’ diye bir film vardı eskiden. Michael Douglas ve Kathleen Turner oynardı, o kadına hâlâ bayılırım. Sana o filmi bir seyretmeni öneririm. İşler çığırından çıkınca başına nelerin geleceğini düşün diye. Ama doğrusunu istersen atın ölümüyle ilgili atasözü de, tam da bu işe göre derim.

Tayyip Bey senin farkına varmış olsaydı....

Soru: Yıllar önce kavga gürültü ayrıldığım sevgilim, geçen hafta durduk yere aradı. Bir-iki mesajdan sonra 14 Şubat gecesi buluştuk. Güya etraftaki sevgililerle dalgamızı geçmek için o gece dışarı çıkacaktık. Bir yandan içimden “Yemezler” diyordum, bir yandan canım bir geceliğine eski günlerin hatırına sevişmek istiyordu. Bu hislerle bir 14 Şubat geçiren gence tavsiyeniz? (Emre O., İstanbul)

Haberin Devamı

Yanıt: İşte pragmatik bir genç! Eski günlerin hatırına bir kere sevişebilmek için göze aldığı ‘tehlike’ Sevgililer Günü’nde eski sevgiliyle yemeğe çıkıp, âşıklarla dalga geçmek! Tayyip Bey senin farkına varmış olsaydı, partisini gençleştirme hamlesinde senden de yararlanırdı, burası kesin! Merak ettim kaç yaşındasın? Bizim yaşlarımızda ayrılıklardan önce veda sevişmesi denen bir olay yaşanırdı ki tadı insanın damağında kalırdı. Bak eski günlerimi hatırlattın bana, gözlerim doldu birden, burada kesiyorum.

Yazarın Tüm Yazıları