Hayat bitecekti

Güncelleme Tarihi:

Hayat bitecekti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2001 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor'un yıldızı Sergen, ‘‘Almanya'daki ameliyatta bileğimden alınan 8 parça kıkırdak, bir torba içinde bana gösterildi. Sakatlığım futbol oynamamı engelliyor, beynimi etkiliyordu. Şimdi özgürüm’ dedi.

3 yıl sakat sakat oynadı, ameliyatla kurtuldu

‘‘Ben Türk futbolunda ender yetişen oyunculardan birisiyim. Bu nedenle Türkiye'nin önde kulüplerinde top koşturdum’’ diyerek söze başlayan Sergen Yalçın, ligin ikinci yarısıyla birlikte yeni bir sayfa açacağını söyledi. Oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan milli oyuncu, İstanbul’da doktor kontrolünde tedavi görürken, kendisini ligin ikinci yarısına hazırladığını belirtti ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ayak bileğindeki kıkırdak dokularının 3 yıl önce parçalandığını ifade eden Sergen, İstanbulspor, F.Bahçe ve G.Saray'da sakat sakat oynadığını itiraf ederek, ‘‘Almanya'daki ameliyat sırasında yanımdan bir an olsun ayrılmayan yöneticimiz Ender Asman, bileğimden çıkartılan 8 tane kıkırdak parçasını görünce şok geçirdi. Onları ibret için Trabzon'daki evimde saklıyorum. Trabzonspor'da oynadığım tüm maçlarda sakat sakat mücadele ettim’’ dedi.

Ligin ikinci yarısında bordo mavili formayı mutlaka giyeceğini ifade eden Sergen şöyle konuştu ‘‘Sakatlığım futbol oynamamı engelliyor, beynimi etkiliyordu. Şimdi özgürüm. Beşiktaş'taki ilk yıllarımdaki Sergen gibi top koşturacağım ve tribünleri futbola doyuracağım. Kısacası taraftarları çıldırtacağım. Geçen yıl Trabzon'da G.Saray'a Türkiye Kupası yolu açmıştım. Bu sezon ise Trabzonspor, Türkiye Kupası’nın en büyük favorisidir.

Trabzon'da çok iyi arkadaşlık ortamı olduğuna dikkat çeken milli futbolcu sözlerini şöyle tamamladı: ‘‘Trabzonspor, iddia ediyorum bu genç kadrosu ile büyük başarılara imza atacak. Yönetim Kurulumuz ve teknik direktörümüz Giray Bulak, başarı için tüm imkanları seferber ettiler. İlk yarıdaki hataları ikinci yarıda telafi edeceğiz. Takım arkadaşlarımla, şampiyonluğa ve Türkiye Kupası'na kenetlendik.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!