"Hayallerini Sahneye Taşı" projesi

Güncelleme Tarihi:

Hayallerini Sahneye Taşı projesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 17:43

- Proje kapsamında düzenlenen skeç yarışmasında, Artvin Belediyesi Öztürk Serengil Sahnesi Tiyatro Topluluğu birinciliği kazandı


ARTVİN (AA) - Artvin'de, "Hayallerini Sahneye Taşı" projesi kapsamında düzenlenen skeç yarışmasında Artvin Belediyesi Öztürk Serengil Sahnesi Tiyatro Topluluğu birinciliği elde etti.
Artvin Belediyesi Öztürk Serengil Sahnesi Tiyatro Topluluğundan yapılan açıklamada, kültürün önemli bir parçasını teşkil eden tiyatronun alt dalı olan skeç sanatının gençler arasında yaygınlaşması ve benimsenmesi amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından "Hayallerini Sahneye Taşı" projesinin hayata geçirildiği belirtildi.
Açıklamada, proje çerçevesinde Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne bağlı gençlik merkezleri arasında skeç yarışması organize edildiği vurgulanarak, şunlar kaydedildi:
"Artvin Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen ve 3 ekibin katıldığı yarışmada birinciliği 'Kır Bu Döngüyü Kader Değildir' adlı skeç ile Artvin Belediyesi Öztürk Serengil Sahnesi Tiyatro Topluluğu kazandı. Yarışmada birinci olan grup, Samsun'da 6-7 Nisan'da gerçekleştirilecek Karadeniz Bölge elemesinde Artvin'i temsil edecek."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!