Hayallere açılan pencere

Güncelleme Tarihi:

Hayallere açılan pencere
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 02:00

O Ses Türkiye şarkı yarışmasında seslendirdiği ‘Vazgeç Gönlüm’ adlı parçayla Hadise ile Gökhan-Hakan ikilisinin dikkatini çekmeyi başaran Ankaralı şarkıcı Hüsne Ozan, yarışmayı ve hayallerini Hürriyet Ankara’ya anlattı:

Haberin Devamı

BİR YIL SONRA ARADILAR

“Kuzenim geçen sene benim adıma yarışmaya kayıt yaptırmıştı, fakat geri dönüş olmadı. Elemeler başlamadan bir hafta öncesinde ‘Yarışmadan arıyoruz. Geçen sene kayıtlar dolduğu için dönüş yapamamıştık’ dediler. Biri bana şaka mı yapıyor diye düşündüm önce. Çünkü aradan bir yıl geçmişti.

İDDİALI BİR YARIŞMACIYIM

Yarışmada, Hadise ve Gökhan-Hakan ikilisi performansıma dönüş yaptılar. Benim aklımda zaten Gökhan ve Hakan’ı seçmek vardı. Çünkü türküleri seviyorlar. Yarışmada birinci olayım gibi bir hedefim yok ama iddialıyım. Türkiye’nin karşısında, tecrübeli ve başarılı jüri önünde şarkı-türkü söylemek gerçekten de güzel bir duygu. Bu bile başlı başına büyük bir hedef.

MÜZİĞE KÜÇÜKLÜKTEN AŞİNAYIM

Ailemde müzikle uğraşanlar olduğu için küçük yaşlardan beri müziğe ilgim ve aşinalığım vardı. 17 yaşında Mamak Belediyesi Mamak Kültür Merkezi’nde açılan koro sınavına girdim, kazandım 4 sene müzik eğitimi aldım. TRT Gençlik Korosu’nun açtığı sınavı da kazandım ve 2 yıllık bir deneyimim oldu. Sonrasında ise sahneye çıktım ve sahne çalışmalarım devam ediyor. Branşım Türk Halk Müziği fakat arabesk olmak üzere güncel parçaları da yorumluyorum.”

Haberin Devamı

Hayallere açılan pencere

Sibel Can, Hadise, Murat Boz ile Gökhan-Hakan Özoğuz’un jüri koltuğunda oturduğu yarışmada ilk turu geçen Hüsne Ozan, hayallerine bir adım daha yaklaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!