Hayalini gerçekleştirdi

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelen Virgin Havayolları’nın sahibi Richard Branson ve Alarko Holding Turizm Grubu Başkanı Edip İlkbahar, karşılaştıkları bir davette ortak konuları olan "leisure" üzerine sohbete dalmıştı.

İlkbahar, Branson’a uzun uzun yeni projesinden söz etmişti. Nitekim Edip Bey muradına erdi ve uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni "leisure kompleksi"ni İstinye Park’ta açtı. "İçini nasıl doldurduğuna bakar zaman" sloganıyla açılan Hillside City Club İstinye, bir spor merkezinden öte bir keyif dünyası olmuş. Kişisel bakım, restoran, sosyalleşme, hobi ve keyif aktiviteleri de içeren tesiste, Hillside’ın ünlü spa zinciri Sanda Day Spa, İstanbul Doors grubunun restoran zinciri Kitchenette, kadın kuaförü M&M Bahçecik, erkek kuaförü Şükrü Dudu, Sun Vital solaryum, Büyüklere Oyuncaklar, DVD Sokağı, Slam spor mağazası, Before’n After Cafe ve Patika Kitapevi de yer alıyor.

Operasyon geçirecek

Nilgün Delikan, yarın oğlu Emir’le birlikte Fransa’ya gidiyor. Anne-oğul, sömestr tatilini Paris’te geçirecek, bu seyahat sırasında Eurodisney’i de ziyaret edeceklermiş duyduğuma göre... Nilgün Hanım, Türkiye’ye döndükten kısa süre sonra, şubat ayının 18’inde de Almanya-Köln’e uçacakmış. Bu yolculuğun sebebi ise estetisyen Serdar Eren’e yaptıracağı operasyonmuş. Üç ay boyunca bir dizi estetik operasyon geçiren Delikan, son kez bıçak altına yatıp fazla kilolarından da tamamen kurtulacakmış.

Müzede canlı performans

SAV Otomobil Müzesi, şu sıralar ressam Şebnem ve Şükrü Düzgören kardeşlerin yeni tuvalleri durumunda... İki kardeş, tuval olarak müzenin giriş duvarını ve 1951 model Rover otomobili kullanıyor. SAV Otomobil Müzesi’nde sanatlarını icra etmeye başlayan iki kardeş, Rover marka otomobil üstünde yaptıkları canlı performansa bugün de devam edecek.

Manav sanıyorlar

İzzet Çapa, Nişantaşı’ndaki City’s alışveriş merkezi içinde açtığı It’s a Joke (Şaka Gibi) adlı mekanla da adından söz ettirmesini bildi. Çapa’nın bu mekanı gerçekten adı gibi... Girişte masa ve sandalyeler yerine mutfak ile karşılaşıyorsunuz. Yani restorana mutfaktan giriyor, önce kasalardaki sebze ve meyveleri görüyorsunuz. Geçtiğimiz günlerde City’s’i gezen bir çift bu mekana da uğramış. Görevliler içeriye buyur ettikleri çiftten, "Değişik bir yer olmuş, iki kilo mandalina tartar mısınız" lafını duyunca, ne söyleyeceklerini şaşırmış.

Sabancı Holding’de çalışmıyormuş

Seda Yelkencioğlu ile Cenk Sindel’in düğün haberine yer vermiştim önceki gün. Haberde Seda Hanım’ın Sabancı Holding Pazarlama Müdürü olduğunu belirtmiştim. Bu haberim üzerine Sabancı Holding Kurumsal İletişim Müdürü Suat Özyaprak aradı ve Seda Hanım’ın bünyelerinde çalışmadığını açıkladı.

New York’ta mağaza açıyor

Nişantaşı ve Bodrum Yalıkavak Marina’da hizmet veren Collection adlı mağazalarında özel tasarım masa, sehpa, sandalye gibi ev eşyaları satan Fulya Cinisli, şimdi de gözünü Amerika’ya dikti. Nejat Cinisli ile Ayşegül Gerçin’in kızları olan Fulya Hanım, New York’ta bir mağaza açmayı aklına koymuş. Bunun için önümüzdeki günlerde Amerika’ya gidip mağaza için uygun yer aramaya başlayacakmış.

Gündüz kayak gece eğlence

Aylin-Özcan Tahincioğlu çifti, okulların yarı yıl tatiline girmesini fırsat bilip, çocuklarıyla birlikte dünyaca ünlü kayak merkezi Courchavel’e uçtu. Gündüz saatlerinde dünya jet-setiyle birlikte kayak yapmanın keyfini çıkaran çift, geceleri ise çocuklarını dadılarına bırakıp, soluğu popüler gece kulüplerinde alıyorlar.

Kare’de ’ince’ sergi

Heykeltıraş Çiğdem Yapanar’ın yeni çalışmaları, Kare Sanat Galerisi’nde sergilenmeye başlandı. Heykellerindeki ince insan bedenlerinin kendilerinden beklenmeyecek bir kararlılığı ve karşı koyma gücünü temsil ettiğini belirten Yapanar’ın bu sergisi, 23 Şubat’a kadar açık kalacak.
Yazarın Tüm Yazıları