'Hayalim ODTÜ' diyenler yarışacak

Güncelleme Tarihi:

Hayalim ODTÜ diyenler yarışacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2017 10:09

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) tüm lise öğrencilerinin katılımına açık olarak 'Hayalim ODTÜ Kısa Film ve Video Yarışması' düzenliyor. Başvurular 31 Mart'a kadar yapılabilecek.

Haberin Devamı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla “Hayalim ODTÜ” Kısa Film ve Video Yarışması düzenleniyor. Lise öğrencilerinin hayalindeki ODTÜ’yü ve genel olarak üniversiteden beklentilerini görmeyi, gençlerin sinemayla buluşmasını teşvik etmeyi amaçlayan yarışmaya başvurular, 31 Mart tarihine kadar yapılabilecek.  

Her türlü (kurmaca, belgesel, animasyon, deneysel vb.) kısa film/video ile başvurulabileceği ve herhangi bir tür sınırlaması veya senaryo/konu zorunluluğunun olmadığı yarışma için en fazla beş dakikalık videolar youtube üzerinden gönderilecek.

ODTÜ Görsel İşitsel Sistemler Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından ön değerlendirmesi yapılacak eserlerden ön elemeyi geçenlerin sahipleri ODTÜ Yerleşkesi’ne davet edilerek 22 Nisan 2017 tarihinde yapılacak ödül töreni öncesinde çeşitli etkinliklere katılacak.

BAKMADAN GEÇME!