Hayali Beşiktaş

Güncelleme Tarihi:

Hayali Beşiktaş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2006 00:11

Akçaabat Sebatspor’da kiralık olarak forma giyen Serdar Özkan, "En büyük hayalim, yeniden siyah beyazlı formayı giymek. Şu an kendimi Beşiktaş’a dönmek için hazır hissediyorum" dedi.

BEŞİKTAŞın Rıza Çalımbay döneminde Akçaabat Sebatspor’a kiraladığı Serdar Özkan, "En büyük hayalim, yeniden siyah beyazlı formayı giymek" dedi. Beşiktaş’ın alt yapısından yetişen 19 yaşındaki Serdar, Sebatspor’da başarılı bir futbol ortaya koyarken bugüne kadar da 3 gol attı.

Genç futbolcu, gösterdiği performansla da birçok Süper Lig takımının dikkatini çekti. Serdar, bu nedenle başta Kayserispor olmak üzere Diyarbakırspor, Sivasspor, Konyaspor, Gençlerbirliği ve Ankaraspor’un transfer listesine girdi.

Kartal olmak istiyorum

Beşiktaş’ın da yakın takibinde olan Serdar, siyah beyazlı takımda büyüdüğünü, futbolu da o dönemde öğrendiğini belirterek geleceğiyle ilgili olarak şunları söşledi:

"Akçaabat Sebatspor’da kendimi kanıtlamak için elimden gelen her şeyi ortaya koyuyorum. Şu an kendimi Beşiktaş’a dönmek için hazır hissediyorum. Eğer geri dönersem benim için ayrı bir şans da Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Jean Tigana olacak. Tigana’nın gençlere büyük önem verdiğini, Henry ve Trezeguet gibi oyuncuları dünya futboluna kazandırdığını biliyorum. Onunla birlikte çalışma şansını elde edersem hem kendime, hem de takımıma çok şey kazandıracağıma inanıyorum."

Beşiktaşlı Sporcular Derneği’nde başkan Özgerçek

BEŞİKTAŞLI
Sporcular Sosyal Dayanışma Derneği’nin olağan genel kurulu dün yapıldı ve Haluk Özgerçek başkanlığa seçildi. Haluk Özgerçek başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor:

Metin Tekin, Recep Çetin, Kadir Akbulut, Necdet Ergün, Cengiz Birgen, Barbaros Yardım, Hasan Tutaş, Adem Mert, Ömer Gülen, Süleyman Oktay, Fikret Demirer, Fahri Utku, Zülal Gök, Suat Taştan, Ferruh Ergin, Metin Doğantimur. Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri ise, Rıza Çalımbay, Samet Aybaba, Gökhan Keskin, Mahmut Birikem, Mete Sadetlioğlu, Ulvi Güveneroğlu, Erkan Arseven, Haluk Duranoğlu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!