Hayal kırıklığı

Güncelleme Tarihi:

Hayal kırıklığı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2010 16:47

Çek takımı Viktoria plazen ile oynanan Uefa Avrupa ligi 3. ön eleme maçına Beşiktaş deplasmandan rakibiyle berabere kalarak dönüyor. 1-1

Haberin Devamı

Beşiktaş özellikle ilk yarıda oynadığı futbolla tamemen hayal kırıklığı yarattı.
 
Maça başlarken sahaya çıkan 11 i gördüğümde gerçekten şaşırdım. Özellikle defansta Zapo'yu oynatır diye düşünüyordum. Hoca geldiği günden itibaren halen defans kurgusunu kuramadı. Bana göre bu konuda oldukça da başarısız. Neden mi? İsteği ve oynama arzusu dışında pek yeteği olmayan Erhan, maç bitiş düdüğüne kadar koşan fakat teknik oyuncular karşısında ezilen Üzülmez başlıca nedenlerdendir.
 
Hilbert ve Quaresma defansa yardım etmediğinden dolayı yalnız kalan savunma böyle gider ise Beşiktaş' ın başına çok iş açabilir. Seyrettiğim Hilbert de vasat bir oyuncu. Yanlış bir transfer. Delgado' da bu oyunculara eklenince, gecenin yıldızı Hakan Arıkan oldu. Bu adam Rüştü' yü keser demiştim, keser de.
 
Sezona fırtına gibi başlayan Nihat dün bir anda söndü. Neredeyse sahada yoktu. Hoca da doğru bir hamle ile 2. yarıya Nihat' ın yerine oyuna genç Necip' i alarak orta sahayı kalabalık tuttu. Q7 bir penaltı yaptırdı ve birkaç isabetli orta yaptı. Yaptı yaptı da, forvette Nobre hiç bir şey yapamadı. Nobre' den Kara Kartal'a forvet olmaz. Çok zor bir pozisyonda denediği vole dışarı gitti. Halbuki topa vurmasa arkasında bomboş duran Delgado' nun golü atması kaçınılmazdı.
 
Deplasmanda alınan beraberlik tur için avantaj gözükse de, oynanan futbol malesef hiçde iyi değildi. Avrupa arenasına çıkan takımlarımız birer birer dökülüdüler. Umarım hepsi turu geçerler..
 
İstanbul da maçın daha farklı olacağı kanısındayım. Plazen Beşiktaş' dan kesinlikle iyi bir takım değil. Hoca bu maça kadar kuramadığı 11 ini kendi sahamızda kuracaktır diye düşünüyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!