Hayal görüyor

Güncelleme Tarihi:

Hayal görüyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2006 00:00

Alman teknik adamın F.Bahçe ile sözleşmesinin devam ettiğine dikkat çeken Rehberg, "Teklif yapmadık. Zaten bu etik olmazdı. Ayrıca Daum, Alman Milli takımına gidemez. Her insan gibi antrenörlerin de kurduğu hayaller vardır" diye konuştu.

Ağız değiştirdi

Uzun süredir Fenerbahçe teknik direktörü Christoph Daum’u takımının başına getirmeye çalışan Schalke 04 kulübü başkanı Gerhard Rehberg, ağız değiştirdi. Alman basınında sürekli gündeme gelen ve Schalke 04 taraftarlarının da gözdesi olan Daum’un "Fenerbahçe’den ayrılmaya niyetim yok" açıklamaları üzerine konuşan Rehberg, Daum’u almayı düşünmediklerini söyledi.

Gündeme gelmedi

Türkiye ve Türkleri çok sevdiğine dikkat çekerek Köln’de bir Türk bankasına hesap açtıran Schalke başkanı, Daum’un transferiyle ilgili kendisine sorulan bir soruya "Daum’un Fenerbahçe ile olan sözleşmesi devam ediyor. Biz kendisiyle bir görüşme yapmadık, zaten etik olmazdı. Takımımızın şu anda bir hocası var. Daum’un transferi kesinlikle gündemimizde yok" cevabını verdi.

Nereden çıktı

Başkan Rehberg’e teklif gelmesi durumunda Daum’un Alman Milli Takımı’nın başına geçmek için, "Tabii ki evet" diye cevap verdiğinin ifade edilmesi üzerine, "Daum, Alman Milli Takımı’nın başına gelemez. Bu düşüncenin nereden çıktığını bilemiyorum ama gerçekleşmesi mümkün değil. Her insan gibi antrenörlerin de kurduğu hayaller vardır" yorumunu yaptı.

Halil’i izledik

Hamit ve Halil Altıntop kardeşlerin Wattenscheid takımında oynarlarken kendilerine tavsiye edildiğini ve ilk önce Hamit’in transferinin daha mantıklı olduğu için kendisini aldıklarını belirten Rehberg, "O dönemde forvetin çok iyi olması nedeniyle Halil’i düşünmedik. Bu nedenle kendisinin başka bir takıma transfer olmasını ve orada pişmesini istedik" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!