Havza'da "Gençlik Ve Güvenli Gelecek Konferansı" düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Havzada Gençlik Ve Güvenli Gelecek Konferansı düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 15:39

SAMSUN (AA) - Samsun'un Havza ilçesinde terörle mücadele ve bilgilendirme kapsamında "Gençlik Ve Güvenli Gelecek" konferansı düzenlendi.
Lise öğrencilerine yönelik konferansta, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ile Havza Emniyet Müdürlüğü koordinesinde polis memuru Tunay Akşit tarafından terör ve terör örgütü üyelerinin gençlere yönelik yasa dışı faaliyetleri konusunda bilgi verildi.
Terörün tanımı ve ülkeye olan zararı, terör örgütlerinin nasıl eleman kazandıkları, gençliğin psikolojik sorunları, ayrımcılığın zararı, milli birlik ve beraberliğin önemi konularında lise öğrencileri bilgilendirildi.
Akşit, emniyet olarak suç ve suçlularla mücadelenin görevleri arasında bulunduğunu belirterek, "Asayişi ve huzuru sağlamak görevimizdir. Bunu yaparken vatandaşlarımız ve öğrencilerimizle el birliği halinde çalışma yapmamız gerektiğini biliyoruz. Çünkü biz onlar için burada varız. Terör örgütleri elaman ihtiyacını gençleri kandırarak gideriyor. Bu kapsamda gençlerimizin terör ve terörün doğuracağını sonuçları öğrenmeleri amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerimiz ile konferanslar vermeye başladık" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!