Havuzda aşk

Şarkıcı Murat Dalkılıç, “Akasya Durağı” dizisinde oynayan sevgilisi Pelin Sönmez ile Bodrum’da tatil yapıyor.

Haberin Devamı

Her koyu dolaşan, her gün başka bir mekânda kendini gösteren ikili, önceki gün Chocolate Beach’te görüntülendi. Havuza giren ve suda dakikalarca öpüşen çiftin romantik anları, objektiflere işte böyle yansıdı.

Kızlar boş bırakmıyor

Sahne çalışmaları ve tatili bir arada yürüten Murat Boz, bir süredir Çeşme’de. Burada konserler veren yakışıklı şarkıcıya özellikle genç kızların ilgisi büyük...

Onların da tercihi Bodrum

Son dönemde Deniz Akkaya’nın hamileliğiyle gündeme gelen Efe Önbilgin, tatil için Bodrum’u seçti. Torba’daki La Boutique Alkoçlar Oteli’ne yerleşen Önbilgin’in yanında ünlü televizyoncu Cüneyt Özdemir de vardı.

Ailesiyle tatilde

Avrupa Koleji’nin sahibi Talip Emiroğlu, güneş ve denizin tadını Bodrum’da çıkarıyor. Yoğun geçen bir eğitim döneminin ardından ünlü tatil beldesine gelen Emiroğlu’na ailesi de eşlik ediyor. Önceki gün kızları Ekin Su ve Zeynep Naz ile vakit geçirirken objektife yansıyan Emiroğlu, “Fırsat buldukça kızlarımla ilgileniyorum, onlar benim tüm yorgunluğumu alıyor” dedi.

Yaz  fırsatı

Haberin Devamı

Akdeniz’in en lüks oteli olarak Antalya-Kundu’da geçen ay hizmete giren Mardan Palace, özel bir “Hafta Sonu Paketi” hazırladı. Mardan Palace’ın 1 Temmuz-21 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak bu paketinde çiftler, Lobby Bar’da “hoş geldiniz kokteyli” ile karşılanıyor, Swim Reef’te balıklarla yüzme imkanı buluyor, pazar günü iki kişilik brunch keyfi yapıyor. 1020 Euro’luk paket fiyatına çift kişilik masaj da dahil...

Yazarın Tüm Yazıları