Hatır teşviki (Ortam gericiler)

HATIR şikesi diye bir kavram var, malumunuz... Bir yanda da Ankaragücü kanadından 2 haftadır gelen garip, adresi belirsiz çok garip iddialar var.

Ve bu ortamda fişeklenen futbol ortamı, gerilen oyuncular, 90 dakikalık küfür seansına hazırlanan tribünler...
Bütün Fenerbahçe karşıtları, medya ve her alanda Ankaragücü’nü manevi biçimde galibiyete teşvik ederken, bunun adına da “hatır teşviki” desek yalan olmaz herhalde. Peki, spor kamuoyunun büyük bir bölümü işini gücünü bıraktı, “Ankaragücünü motive etmeye, ortamı germeye soyundu” dersek yalan olur mu?...
Ama bir durup sormak lazım, o “hep futbolun ahlakını savunuyoruz” deyip, temelsiz iddiaları seslendirenlere; maçtan önce F.Bahçe otobüsüne saldıran A.Gücü taraftarları yüzünden futbolcular otobüsten inemedi ve biber gazına maruz kaldı.

Komplo teorileri

Hatır teşviki denilen şey nedir ?.. Sporcu sağlığı ve motivasyon bozan dış etkenler midir, yoksa “Fenerbahçe herkesi satın aldı” mantığı mıdır ? Hangisi daha çok eleştirilip konuşulmaya değer?.. Eğer ikincisiyse, buyrun buradan yakın.
Alın size bir komplo teorisi o zaman; Ümit Özat kasten tribüne gitmek için küfür etti, Fenerbahçe Ankaragücü’nün ofsayt olan golünde Rajnoch’u satın alıp ofsaytta kalmasını sağladı; 1-0 öne geçtikten sonra şiddetlenen ve sahayı ağırlaştıran yağmur bile Fenerbahçe’nin eseri... Akıl hangisini kabul ederse; ya hatır teşviki vardı dün ya da hakikaten herkesi ve her şeyi satın alabilen güçte bir Fenerbahçe!
Ortam gericiler için önümüzde ki hafta da Trabzonspor maçı var. Artık bir hafta da ne komplo senaryoları yazılır ne gerginlikler yaratılırsa kardır onlar için. Şimdiden merakla bekliyoruz.

LAZER ANONSU!

DEVİR teknoloji devri ya... Şimdi bir de bu çıktı. Döner bıçaklı dönem yerini Star Wars’un lazer kılıcına bıraktı. Ama bu başka lazer... Kalecinin gözüne gözüne veriyorsun. Ha... Bir de anonsu çıkmış lazerin; “Sayın seyirciler lütfen kalecinin gözüne lazer tutmayın!”

GECENiN ÖZETi

DÜN Fenerbahçe istedi ve kazandı. Peki değdi mi bu kadar gerginliğe?... Ankaragücü taraftarları tuttukları takıma ne kadarlık bir küfür, çakmak, taş demir faturası çıkaracaklar hafta içi öğreneceğiz.
Gelelim maça. Dün özellikle Özer’in performansı alkışa değerdi. Daum’un sezon başından beri en iyi hamleleri yaptığı karşılaşmaydı. Gökhan Gönül’ün, acı çekmesine rağmen verdiği mücadele, Alex’in yerine giren Baroni’nin müthiş golü, Bilica’nın yerinde müdahaleleri, Lugano’nun gayreti, Mehmet Topuz’un ilk kez gol atması, takım halinde şampiyonluğa kenetlenmiş bir Fenerbahçe görüntüsü gecenin özetiydi.

MAÇIN ÜÇ ADAMI

Bilica - Özer - Selçuk
Yazarın Tüm Yazıları