Hatice Özgevrek, Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

Güncelleme Tarihi:

Hatice Özgevrek, Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2015 13:43

HATİCE ÖZGEVREK

AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Özgevrek, 26. dönem milletvekili genel seçiminin değerlendirdi.
Özgevre, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin artık hızla kalkınmaya devam edeceğini belirterek, "Bizim yolumuz sevgi ve barış yoludur.Bizim yolumuz muabbet ve merhamet yoludur.Bizim yolumuz dosdoğru yoldur.Yolumuzda elbet hendekler,dallar ,budaklar olup yollar kapanacaktır.Biz bu tuzaklara düşmeden, karamsarlığa kapılmadan, karanlık mihraklara karşı dik durduk,eğilmedik.Kolay kazanılmayan, ecdadımızın mirası olan yurdumuzu kolay teslim etmeyeceğiz dedik ,söz verdik.
7 Haziran seçimlerinde sandiktan en büyük parti olarak çıkmış olmamıza rağmen sevinemedik ,üzüldük.Daha o gün yüreğimize düşen kor ,ateş olup yakmıştı.Bizim için Ülkemiz ve milletimiz her şeyin üstündeydi.Bu yola gönül veren kardeşlerimizle bir olduk,bütün olduk.İlçelerimizi, köylerimizi, mahalle ve sokaklarımızı çocuklarımızdan, ailemizden ve evimizden fedakarlık yaparak karış karış gezdik. Çalmadık kapı, girilmedik gönül bırakmadık.Yeri geldi sevgi ve muabbetle karşılandık,yeri geldi kapanan kapılarla karşılaştık. Yılmadık ,usanmadık tekrar tekrar gittik.Gönüllere girip kalpleri kazanıncaya kadar uğraştık.Bu azmin ve sabrın zaferidir. Hızla büyüyen ve gelişen bir Türkiye vardı.Yapılan her hizmete itiraz varsa doğru yoldayız demektir. Evet Ak Parti hükümetine itiraz vardı.Ak Parti Vatan ve Milleti için çalışıyor ve dik duruyordu.
Teşekkür ediyoruz. Türk Milletine,teşekkür ediyoruz Kütahya halkına ,bu yolda bizimle beraber birliğimize, beraberliğimize ve bütünlüğümüze sahip çıkarak güçlü bir irade ortaya koyup AK Parti iktidarıyla, hep birlikte istikrar, güven ve huzur içinde Yeni Büyük Türkiye yolunda adım attıkları için teşekkür ediyoruz.Şimdi yapılacak daha da çok işimiz var. Rabbim utandırmayacağı hayırlı hizmetler de bulunmayı nasip etsin.1 Kasım seçimlerinin Ülkemize Milletimize ve Kütahya’mıza hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu. (EFE)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!