Hatayspor Teknik Direktörü Palut: "Şampiyonluğa inanıyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Hatayspor Teknik Direktörü Palut: Şampiyonluğa inanıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2018 15:48

Hatayspor Teknik Direktörü Palut: "Şampiyonluğa inanıyoruz"

Haberin Devamı

Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA) 

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Hatayspor'un teknik direktörü İlhan Palut, takımının bu sezon şampiyon olacağına inandığını söyledi.
Pazar günü oynanacak Etimesgut Belediyespor maçı öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Palut'a Hatayspor Basın Sözcüsü Sabit Karadeniz ile futbolculardan Sinan Kurumuş ve Mehmet Tosun eşlik etti. 
Osman Çalgın Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıya geçen hafta oynanan Menemen Belediyespor maçını değerlendirerek başlayan Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, tüm çabalarına rağmen gol atamadıkları maçtan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldıklarını belirtti. Menemen temsilcisi karşısında kendi saha ve seyircileri önünde muhteşem bir atmosferde maça başladıklarını ancak aradıkları gole bir türlü ulaşamadıklarını söyleyen Palut, kırmızı kart görmeleri ile birlikte maçın kırılma anını yaşadıklarını kaydederek, şampiyon olmak için daha çok çaba harcayacaklarını belirtti. Hatayspor'un forveti Sinan Kurumuş kalan 8 maçın tamamını kazanabilecek güce sahip olduklarını ifade ederek taraftarlardan destek istedi. 
Toplantıya katılan orta saha oyuncusu Mehmet Tosun'da hafta sonu kaybedilen 2 puanı telafi edeceklerinin sözünü verdi. TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 56 puanla ikinci sırada yer alan Hatayspor, 27'nci hafta mücadelesinde 18 Mart Pazar günü Ankara'da Etimesgut Belediyespor'a konuk olacak.

FOTOĞRAFLI


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!