Hatay şehitleri gözyaşlarıyla uğurlandı (2)

Güncelleme Tarihi:

Hatay şehitleri gözyaşlarıyla uğurlandı (2)
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2017 14:39

Hatay şehitleri gözyaşlarıyla uğurlandı (2)

Haberin Devamı

BAYRAM BOZDOĞAN TOPRAĞA VERİLDİ
Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesi nüfusuna kayıtlı olan şehit polis Bayram Bozdoğan'ın cenazesi, Hatay'daki törenin ardından, helallik alınmak üzere ilk olarak ailesinin uzun yıllar önce yerleştiği Osmaniye merkez Yenimahalle'deki baba evine götürüldü. 21 yıllık polis memuru şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunu gören yakınları gözyaşlarına boğuldu.
Bozdoğan'ın cenazesi daha sonra törenin yapılacağı Asri Mezarlık Kompleks Camiine getirildi. Buradaki törene İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Vali Ömer Faruk Coşkun, Belediye Başkanı Kadir Kara, AK Parti Osmaniye Milletvekilleri Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu, MHP Milletvekili Ruhi Ersoy, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, çok sayıda polis ve askeri ile binlerce kişi katıldı.
Şehidin babası İbrahim Bozdoğan, annesi Döne Bozdoğan, eşi ev kadını Hilal Bozdoğan, çocukları İlayda Nur ile Burak Sait gözyaşı dökerken, Funda Beray da yakınlarıyla beraber cenaze törenine katıldı.
İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu'nun öğle namazından sonra kıldırdığı cenaze namazının ardından, şehit polis memuru Bayram Bozdoğan'ın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.
İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!