Hatay Büyükşehir Belediyesi'nden amatör kulüplere 750 bin liralık destek

Güncelleme Tarihi:

Hatay Büyükşehir Belediyesinden amatör kulüplere 750 bin liralık destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 14:49

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nden amatör kulüplere 750 bin liralık destek

Haberin Devamı

Mehmet EZER/ ANTAKYA (Hatay), (DHA)- HATAY Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, bu sezon faal olan 158 amatör spor kulübüne toplam 750 bin liralık destek verdiklerini söyledi.
Başkan Savaş, kentte profesyonel ve amatör liglerde mücadele veren kulüplerin temsilcileriyle Grand Boğaziçi Restaurant'ta buluştu. Buluşmaya Savaş'ın yanı sıra, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mehmet Öztürk, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Başkanı Yazar Düzen, Hatay Futbol İl Temsilcisi Müfid Tatlı, Hatayspor, Payas ve Erzin Belediyespor kulüp başkanları ve il genelindeki amatör spor kulüpleri temsilcileri katıldı. Burada bir konuşma yapan Başkan Savaş, spora destek vererek gençlerin ve çocukların hem bedensel hem de zihinsel gelişimlerine katkı sağladıklarını söyledi.

'SPORCULARA TEŞEKKÜR'
En büyük amaçlarının halkın sağlıklı bir ortamda spor faaliyetlerini gerçekleştirmesi olduğunu anlatan Savaş, "Tüm ilçelerimizde amatör spor kulüplerinin kullanabileceği mekanlar yaratmak amacıyla da ilçelerimizde çalışmalarımızı başlatacağız. Başarı elde eden sporcularımıza teşekkür ederiz" diye konuştu.
Törenin ardından ASKF Başkanı Mehmet Öztürk, Başkan Savaş’a plaket ve çiçek takdim ederken, Arsuz İdmanyurdu takımı temsilcileri ise takımlarının formasını hediye etti.

ME (AP) (30.3.2016, FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!