Hata yaptım

Güncelleme Tarihi:

Hata yaptım
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2005 02:03

Hollandalı futbolcu, ‘Sözlerimin bu kadar yankı uyandıracağını düşünemedim. Fenerbahçe şampiyonluğa giderken, böyle bir durumun yaşanmasını istemezdim. Bundan böyle daha dikkatli davranacağım’ dedi.

Pişmanlık duyuyorum

Fenerbahçeli Pierre van Hooijdonk, Teknik Direktör Christoph Daum hakkında Denizlispor maçından sonra yaptığı açıklamalardan pişmanlık duyduğunu söyledi. Hollandalı yıldız, yakın çevresine ‘Hata yaptım. Sözlerimin bu kadar yankı uyandıracağını düşünemedim. Fenerbahçe şampiyonluğa giderken, böyle bir durumun yaşanmasını istemezdim’ yorumunu yaptı.

F.Bahçe’yi seviyorum

Milli maç nedeniyle lige verilen arada iki günlük izni olmasına rağmen ülkesine gitmeyen ve bu süreyi İstanbul’da dinlenerek geçiren Van Hooijdonk, Başkan Aziz Yıldırım’ın uzlaştırıcı tavrından memnuniyet duyduğunu belirterek, ‘Fenerbahçe’yi çok seviyorum. Bundan böyle daha dikkatli davranacağım. Takım arkadaşlarıma destek vermek için elimden geleni yapacağım’ dedi.

Çok heyecanlı olacak

Kalan 9 haftanın çok heyecanlı geçeceğini vurgulayan Pierre Van Hooijdonk, konuşmasını şöyle sürdürdü: ‘Geçtiğimiz yıl şampiyonluk yarışının son haftalarında rahatlamıştık. Bu sezon hem ligde, hem kupada iddialıyız. Uzun maratonu taraftarımızın da desteği ile önde tamamlamalıyız. Kalan haftalarda herkes üzerine düşenden çok daha fazlasını yapmalı.’

F.Bahçe yönetimi Samandıra’da


LİGDE son haftalara girilirken Fenerbahçe yönetimi ayaklandı. Önceki gün bir basın toplantısı düzenleyerek, kendilerini Disiplin Kurulu’na baskı yapmakla suçlayan ezeli rakipleri Galatasaray’a göndermede bulunan Başkan Aziz Yıldırım, dün kurmaylarıyla birlikte Samandıra’ya gitti. Osman Yalçın, Vedat Olcay, Murat Özaydınlı, Nihat Özbağı, Ali Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Tuncay Uzun, Hakan Dinçay, Rahmi Eyüboğlu, Turan Şahin ve Divan Başkanı Yüksel Günay ile birlikte antrenmanı izleyen Yıldırım, gazetecilerle sohbet etti. Futbol takımına olan güvenini bir kez daha dile getiren Aziz Yıldırım, ‘Bu ziyaretlerimiz devam edecek’ dedi.

BAYRAKLI MESAJ

Mersin’de geçtiğimiz günlerde yaşanan bayrak yakma olayına bir tepki de Fenerbahçe’den geldi. Sarı lacivertli teknik heyet ve futbolcular, dün sabahki antrenmanın ardından Türk bayrağı ile basın mensuplarına poz verdi. Ayrıca, Türkiye’deki tüm Fenerium mağazaları da Türk bayrakları ile donatıldı. Öte yandan, yaklaşık 2 saat süren idmana milli takımlarda bulunan oyuncuların yanı sıra, tedavileri devam eden Servet, Selçuk ve Semih katılmadı. Çalışmaya PAF takımdan 9 oyuncu da katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!