Hata üstüne hata

Güncelleme Tarihi:

Hata üstüne hata
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2016 23:00

Bayram yolculuğu faciayla bitti. 3 kızı ve yeğenini yanına alan, dorseye kaçak yüklediği otomobile de 5 kişiyi bindiren TIR şoförü uyudu. Bolu Tüneli girişinde duvara çarpan TIR’daki tiner dolu bidonlar alev aldı. Çekicideki şoför dahil 5 kişi yanarak öldü.

Haberin Devamı

KOCAELİ Gebze’de oturan TIR şoförü Cevat Ceylan (48), 3 kızı ve yeğenini yanına, ailesinden 5 kişiyi de dorseye yüklediği otomobile alıp TIR’la bayram tatili için Karabük’ün Yenice ilçesine gitmek üzere yola çıktı. Bolu’nun Mengen ilçesi yakınlarına geldiğinde ilk belirlemelere göre direksiyon başında uyuklayan Cevat Ceylan’ın kontrolünden çıkan TIR, Dorukan Tüneli girişindeki bariyerlere ve tünel duvarına çarptı. Duvarda sürtünerek durabilen TIR’ın dorsesindeki tinerler alev aldı.

MİNİK UMUT DA YANDI
Alev topuna dönen dorsedeki otomobilde bulunan Murat, Elvan, Havva, Kürşat ve Erkan Ceylan, kendi imkânlarıyla araçtan çıkıp dorseden atlayarak canlarını kurtardı. Murat ve Elvan Ceylan hafif yaralanırken, alevlerin sardığı çekicide bulunan sürücü Cevat Ceylan ile kızları Elif Nur Ceylan (22), Beyza Nur Ceylan (19), Ayşe Nur Ceylan (17) ve yeğeni 3.5 yaşındaki Umut Talha Nur Ceylan yanarak can verdi.

20 METRE ALEV İÇİNDE KOŞTU
Ölenlerden 4’ünün cesedi çekicide, sürücü Cevat Ceylan’ın cesedi de tünel içinde TIR’dan 20 metre uzaklıkta yanmış olarak bulundu. Ceylan’ın, son anda alev topuna dönen çekiciden kurtulmayı başardığı ancak tutuşan elbiselerini çıkaramadığı için fazla gidemeden yanarak öldüğü değerlendirildi. 

5 KİŞİ OTOMOBİLDEN ATLADI
TIR’ın dorsesindeki otomobilde bulunan 5 kişi kazanın ardından atlayarak canlarını kurtardılar.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!