HASVAK 43. yılı kutladı

Güncelleme Tarihi:

HASVAK 43. yılı kutladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2017 18:33

Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı(HASVAK), kuruluşunun 43’üncü yılını ‘HASVAK Sağlığa Emek Verenler Ödül Töreni’ adlı geceyle kutladı.

Haberin Devamı

Grand Ankara Otel’de düzenlenen kutlama gecesine HASVAK Başkanı Engin Öztürk ev sahipliği yaptı. Geceye Ankara Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erkan İbiş’in yanı sıra çok sayıda vakıf üyesi, destekçisi ve davetli katıldı.

HASVAK Başkanı Engin Öztürk, vakfın kuruluşundan ve şimdiye kadar yaptığı çalışmalardan bahsetti. Engin Öztürk, Kıbrıs çıkarmasından sonra GATA’ya getirilen yaralı askerlerin ziyareti sırasında çok etkilendiğini ve gönüllü arkadaşları ile HASVAK’ı kurduklarını anlattı. Yurt içinde çok sayıda hastaneye maddi yardım yaptıklarını ifade eden Öztürk, hastalara da pijama ve günlük kıyafetler gibi ihtiyaçlarından tekerlekli sandalyeye kadar çeşitli yardımlarda bulunduklarını dile getirdi.

TEŞEKKÜR PLAKETLERİ

Gece, ödül töreniyle devam etti. Ankara Üniversitesi Rektörü Erkan İbiş’e vakfa olan katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Kanal D ve CNN Türk Ankara Temsilcisi Hakan Çelik ile Doğan Burda Dergi Grubu Ankara Temsilcisi Erdal İpekeşen de, teşekkür plaketine layık görüldü. Kutlama gecesinde ayrıca defile düzenlendi.

Haberin Devamı

HASVAK 43. yılı kutladı

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat’ın ödülünü, Hürriyet Ankara muhabirlerinden Oğuz Demir aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!