Hastaya 24 saat hizmet anlayışı

Haberin Devamı

Özel Medline Aydın Hastanesi, tıp alanındaki tüm gelişmeleri yakından takip eden kadrosu ile Aydın’da büyük bir boşluğu doldurmayı hedefliyor. 2008’den bu yana Aydınlılara hizmet verdiklerini belirten Özel Medline Aydın Hastanesi Genel Direktörü Ömer Kurtay, “Aydın’ın ilk tam teşekküllü özel hastanesi olmanın gururuyla, 13 branşta 23 doktorumuz ve 102 sağlık personelimiz ile 7 gün 24 saat hizmet veriyoruz. Hastalarımızın memnuniyeti  için kişiye özel, koruyucu ve tedavi edici yaklaşımlar sunuyoruz. Bu anlamda aileye ve topluma daha sağlıklı bir yaşam için rehberlik ediyoruz” dedi.
Aşırı sıcaklarla birlikte Kuşadası, Didim ve Güzelçamlı gibi tatil bölgelerine gelen turistlere de hizmet veren Özel Medline Aydın Hastanesi, yurt dışından gelecek hastaların da uygun, kaliteli hizmet almalarına yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

Hastaya 24 saat hizmet anlayışı

Son teknoloji donanım
Teknolojik gelişmeleri takip ederek bunları en iyi şekilde kullandıklarını ifade eden Kurtay, “5 bin 200 metrekare alan üzerinde kurulu hastanemizde toplam 42 hasta yatağı, 3 suit hasta odası, 4 ameliyathane, 1 doğumhane, 3’ü yeni doğan olmak üzere toplam 15 yoğun bakım yatağı, biyokimya ve klinik laboratuvarları bulunuyor. İlerleyen dönemlerde farklı branşlarda da klinikler açmayı düşüyoruz. Genç, dinamik ve güler yüzlü ekibimiz ile hastalarımızın tedavilerini en iyi şekilde gerçekleştirebilmek için daima kendimizi geliştiriyoruz” diye konuştu.

Yazarın Tüm Yazıları