Hastaneye 'hayırlı olsun' ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Hastaneye hayırlı olsun ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2017 15:03

Hastaneye 'hayırlı olsun' ziyareti

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve beraberindeki heyet yeni faaliyete geçen özel hastaneyi ziyaret ederek, incelemede bulundu.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Ak Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, belediye meclis üyeleri, Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yeni hizmete açılan özel bir hastaneyi ziyaret etti. Hastane Başhekimi Galip Öztekin ve Genel Müdür Salim Yılmaz heyete hastaneyi gezdirdi ve donanımla ilgili bilgi verdi.

Başhekim Galip Öztekin, "30 dönüm alanda kurulu olan hastanemiz 7 kat binadan oluşmaktadır. Kadın doğum, çocuk, göz, beyin cerrahisi, KBB, kardiyoloji, psikiyatri gibi 20 ayrı branş, tetkik alanında ise endoskopi, kolonoskopi, EKG, biyokimya laboratuvarı, mikrobiyoloji laboratuvarı gibi 20 ayrı hizmetimiz vardır. Hastaneler basamak olarak 3'e ayrılır. Biz hastanemizi 3 basamakla hizmet verecek şekilde ayarladık. Ama devletimiz 3 basamak birden yükseltmeyebilir. Biz personel ve teknik cihazlar açısından Türkiye'nin sayılı hastanelerinin imkanını taşıyoruz. Zamanla bunu göreceğiz. Kumluca halkı başta Belediye Başkanımız Hüsamettin Çetinkaya olmak üzere sahip çıktı. Çıkmaya da devam ediyor. Başkanımız ve halkımız sahip çıkmasa belki bugün hizmete başlayamamış olacaktık. Çok teşekkür ediyorum" dedi.

Hastane Genel Müdürü Salim Yılmaz, "Ekip olarak helikopterle hasta getirilen bir hastane olmasını hedefliyoruz. Bu kapasiteye de sahibiz. Kopan bir ayağı veya kolu dikebilecek teknolojik cihazlara ve ekibe sahibiz. Bu hizmetleri zamanla yapacağız ve o zaman göreceğiz. Bugün ilk beyin cerrahisi ameliyatımız yapılacak. İlk bebeğimiz dünyaya geldi. Açıldığımız bir haftadan beri başka alanlarda çok başarılı ameliyatlar yaptık. Halkımız bize güvensi yeter. Ziyaretleriniz bize moral verdi" diye konuştu.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da "Yüce Allah sizlere batı Antalya bölgemize hizmet etmeyi murat etmiş. Ben ve Kumluca halkı sadece vesile olduk. Bu hizmeti başka bir bölgeye de yapabilirdiniz. Kumluca'yı seçmeniniz bizim için büyük şanstır. Kumluca ve bölge halkı bu şansı çok iyi değerlendirmelidir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!