Hastanelerin tekstil ihtiyaçlarını mahkumlar üretecek

Güncelleme Tarihi:

Hastanelerin tekstil ihtiyaçlarını mahkumlar üretecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2017 15:59

Hastanelerin tekstil ihtiyaçlarını mahkumlar üretecek

Haberin Devamı

Hurşit TOPAL/ GEMLİK (Bursa), (DHA) - GEMLİK Açık Ceza İnfaz Kurumu ile Bursa Kamu Hastaneleri Birliği arasında 3 milyon liralık protokol imzalandı. Protokole göre Bursa'da bulunan hastanelerin tekstile yönelik tüm ihtiyaçları Gemlik Cezaevi atölyelerindeki mahkumlar üretecek.

Bünyesinde metal işleri, mobilya, tekstil, kafeterya ve hizmet iş kolları bulunan Bursa Gemlik Açık Ceza İnfaz Kurumu ile Bursa Kamu Hastaneleri Birliği arasında 3 milyon liralık protokol imzalandı. Cezaevinde imzalanan sipariş protokolüne Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Bursa Gemlik Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Hasan Torun, Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, “Metal atölyelerinde 85 hükümlü, mobilya atölyesinde 50 hükümlü, tekstil atölyesinde 70 hükümlü, çay ocağı ve kafeterya hizmet kollarında 140’a yakın hükümlü çalışmaktadır” dedi.

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın ise fiyat politikasından ve çalışmalarından dolayı Gemlik Açık Ceza ve İnfaz Kurumu Müdürlüğüne ve Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığına teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Cezaevi Müdürü Hasan Torun ve Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın ortak protokole imza attılar.



FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!