Hastanelerdeki Çocukların Bayram Sevinci

Güncelleme Tarihi:

Hastanelerdeki Çocukların Bayram Sevinci
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 10:25

CUMHURİYET'İN 92. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ DOLAYISIYLA DÖRTÇELİK KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİNDEKİ ÇOCUKLAR, PALYAÇOLAR EŞLİĞİNDE DOYASIYA EĞLENDİ.

Cumhuriyet’in 92. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Dörtçelik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesindeki çocuklar, palyaçolar eşliğinde doyasıya eğlendi.
Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma, Dörtçelik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları, İnegöl Devlet ve Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri, sağlık çalışanları hasta ve yakınlarının katıldığı etkinlikler de duygusal anlar yaşandı. Bursa Dörtçelik Çocuk Hastanesinde Osmangazi İMKB Kız Meslek Okulu ve hayırsever vatandaşlarımız ile birlikte düzenlediği etkinlik kapsamında, öğrenciler palyaço ve şirinler kılığına girip hasta çocukları eğlendirdi.
Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr. Rüstem Aşkın, İnegöl Devlet Hastanesinde yaptığı konuşmada "Demokrasiyle taçlanmış bir Cumhuriyet, iki yüz yıl önceye baktığımızda nereden nereye geldiğimizi de bize göstermesi bakımından son derece önemli. Cumhuriyet bayramınızı kutluyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!