Hastanede sıraya son veren dijital kartlar

Güncelleme Tarihi:

Hastanede sıraya son veren dijital kartlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2011 00:00

Gölbaşı Devlet Hastanesi dijital hasta tanıtım kartına bağlı olarak “Hasta Kayıt Kimliği” oluşturdu.

Hastaneye gelen vatandaşların adına çıkarılan Hasta Tanıtım Kartı ile vatandaşlar dijital ortamda kayıt yaptırarak, anında sıra alabiliyor ve dijital ekranda ismi yazılıyor.

Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi Başhekimi Arslan Kağan Arslan, uygulamanın Ankara’da merkez ilçeler arasında ilk olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımız kayıt sırası beklemeyecek” dedi. Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin ise Hasta Kayıt Kimliği’ni hastanede ilk deneyen oldu.

Adına çıkartılmış Hasta Kayıt Kimliği’ni kart okuma cihazına tutan Kaymakam Zengin, sıra aldı. Teknolojinin hızla geliştiğini belirten Kaymakam Zengin, “Hastanemizin merkez ilçelerinde ilk olarak uygulamaya koyduğu, merkez ilçelerde de ilk olan hasta tanıtım kartı ile kayıt sırasına geç, numara al gibi işlemlere son veriliyor. İsteyen tüm vatandaşlarımız hastanenin idari bölümüne müracat ederek alabilecektir. Bu dijital kart ile hastanemizdeki servisler için kart okuma cihazına kartını okutan vatandaşın ismi ekranda okunarak anında sıra almış olacak” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!