Hastanede bayram kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Hastanede bayram kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2017 15:47

Hastanede bayram kutlaması

Haberin Devamı

KEMİK İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK) Ramazan Bayramını Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören onkoloji hastası çocuklar, aileleri, hastanede görevli sağlık çalışanlarıyla birlikte erken kutladı.

Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi'nde gerçekleştirilen ve KİTVAK Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı etkinlikte Bayram Abla Animasyon Takımı hasta çocuklara oyunlarla güzel bir zaman dilimi yaşattı. Bayram pastasının kesilmesinin ardından KİTVAK yöneticileri tarafından hasta çocuklara sürpriz bayram hediyeleri dağıtıldı.

Etkinlikte konuşan KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul, 20 yılı geride bıraktıklarını belirterek, "Bir taraftan onkoloji hastaları ve yakınlarının yararlanabileceği kalıcı eserleri bağışçı ve hayırseverlerimizin katkı ve destekleriyle hayata geçirirken, diğer yandan da hasta ve hasta yakınlarının yüzlerinde küçücük de olsa bir gülümseme yaratabilmek için yoğun bir biçimde çalışmaya devam ediyoruz. Bugün de şeker bayramı coşkusunu çocuklarımızla paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Etkinlik Sofra Grup, Bayram Abla Animasyon Takımı, hayırsever ve bağışçıların katkı ve destekleriyle organize edilirken, tedavileri devam etmekte olan çocuklar bir sonraki KİTVAK etkinliğini sabırsızlıkla beklediklerini söyledi.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!