Hastanede bayram kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Hastanede bayram kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2017 11:56

Hastanede bayram kutlaması

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Biga Devlet Hastanesi Çocuk Servisi'nde tedavi gören çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bir dizi etkinlikle kutlandı.

Biga Devlet Hastanesi yönetimi ve çalışanları tarafından poliklinik, servis ve koridorlar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için süslendi. Klinikte tedavi gören çocukların bayramı kutladı. Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Kerim Yeşildağ, "Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluğa şahit olmak bizleri de heyecanlandırıyor. Bütün çocukların sağlıkla, huzurla ve mutlulukla yaşayacak nice bayramlar diliyorum" dedi.

23 Nisan coşkusunu hastanede yaşatmak istediklerini belirten Başhekim Uzm. Dr. Mehmet Akif Zaloğlu ise "Servislerdeki çocuklarımıza bu anı yaşatabilmek ve onlara hastane ortamında da 23 Nisan'ın varlığını hissettirebilmek için çocuk hastalıkları polikliniği ve kliniği ile hastane koridor ve girişlerini süsledik. Palyaço ve hayvan karakter kostümlerini de kullanarak canlı müzik eşliğinde personelimiz ve çocuklarla birlikte 23 Nisan coşkusunu yaşadık. İsteyen çocuklarımızın beğendikleri modelde yüz boyamalarını gerçekleştirdik. Bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum" diye konuştu.

Safiye TARI GÜNER / BİGA (Çanakkale), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!