Hastane çalışanları sahneye çıkacak

Güncelleme Tarihi:

Hastane çalışanları sahneye çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2017 14:26

Hastane çalışanları sahneye çıkacak

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ALAADDİN Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde görevli sağlık çalışanlarının hazırladığı 'Ali ve 3 Hali' adlı tiyatro oyunu çarşamba günü sahnelenecek.
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde görevli sağlık çalışanlarının hazırladığı 'Ali ve 3 Hali' adlı tiyatro Alanya Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Daha önce 'Nakli Hayat' adlı oyunu sahneleyen yoğun bakım çalışanlarının bu kez sahneleyecekleri 'Ali ve 3 Hali' adlı oyunu yoğun bakım hemşiresi Hasan Öksüz yazdı ve yönetti. Oyunun 15 Mart Çarşamba günü saat 2000'da Alanya Kültür Merkezi'nde sahneleneceğini ifade eden Hasan Öksüz, "İzleyicilerimizin izlerken güleceği ve düşüneceği bir gösteri olacak. Ücretsiz sunacağımız oyunumuza herkesi bekliyoruz" dedi. Öksüz, oyuncuların tamamının sağlık çalışanı ve yoğun bakımda görevli olduğunu belirtti.
Hastane yöneticisi Dr. Tevfik Yazan ise "Yoğun bakım servisinde çalışan personellerimiz tarafından özenle hazırlanan ve ücretsiz bu oyuna herkesi bekliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!