Hastane bahçesine 135 fidan dikildi

Güncelleme Tarihi:

Hastane bahçesine 135 fidan dikildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2018 11:48

Hastane bahçesine 135 fidan dikildi

Haberin Devamı

İZMİR'in Çeşme Devlet Hastanesi bahçesi, 135 fidan dikilerek yeşillendirildi.

Çeşme Devlet Hastanesi bahçesinin yeşillenerek güzelleşmesi için girişimde bulunan Başhekim Opr. Dr. Atıl Birol, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü aracılığıyla fidan talep etti. İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, Çeşme Devlet Hastanesi'nin talebini, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne iletti. Orman Bölge Müdürlüğü, fidan talebini ücretsiz karşıladı. Orman Bölge Müdürlüğü, 80 süs bitkisi ve 55 boylu ağaç fidanını hastaneye gönderdi. Süs bitkileri ve bolu ağaç fidanları, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nden gelen teknik heyetin incelemesi sonucunda, dikim yerleri belirlenerek, Çeşme Belediyesi'nden gelen iş makinası ve işçiler tarafından dikildi.

Çeşme Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen fidan dikimi nedeniyle İzmir Orman Bölge Müdür Vekili Mehmet Erol, İzmir İl Sağlık Müdür Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzman Dr. Anıl Esen ve Çeşme Belediyesi Başkan Yardımcısı Şakir Karadede de hastaneye geldi. Başhekim Opr. Dr. Atıl Birol ile birlikte Acil Servis girişindeki alana, manolya fidanı dikerek can suyu verdi.

Çeşme Devlet Hastanesi Başhekimi Atıl Birol, hastane içini sanatçıların destekleri ile resim tabloları ile güzelleştirdiklerini, hastane bahçesini de İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü ve Çeşme Belediyesi'nin katkıları ile yeşillendirdiklerini söyleyerek, "Hastanemizin Çeşme'ye yakışır bir hastane olması için bize katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Güneş ATAGÖZ / ÇEŞME (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!