Hasta yakınları doktora saldırdı

Güncelleme Tarihi:

Hasta yakınları doktora saldırdı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2016 02:00

Dışkapı Hastanesi’nde, hasta yakınlarının saldırısına uğrayan Doç. Dr. Ahmet Oğuz Hasdemir’in bacağı kırıldı, kafası ezildi. Hasdemir, geçirdiği ameliyat sonrası hayati tehlikeyi atlatırken, 3 saldırgan gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği’nde görevli Doç. Dr. Ahmet Oğuz Hasdemir, hastanenin asansöründe hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Doç. Dr. Hasdemir’in bacağında kırıklar, kaftasında ise darbeye bağlı ezilme oluştu. Olaydan sonra saldırganlardan İ.Ö, S.Ö ve E.Ö gözaltına alındı. Şüphelilerin doktoru asansörde 2 kat boyunca dövdükleri, can havliyle kendisini dışarı atan doktoru koridorda da bayıltana kadar dövmeye devam ettikleri belirlendi.

ASANSÖR TARTIŞMASI

Önceki gün hastanenin asansöründe meydana gelen dayak olayı iddiaya göre şöyle gelişti. Doç. Dr. Ahmet Oğuz Hasdemir, görevli olduğu bölüme çıkmak için asansöre bindi. O sıra da 3 hasta yakını ile tekerlekli sandalyede bulunan hastalarıyla aşağıya inmeleri gerekinken yukarı çıkan asansöre bindi. Asansörün fazla yükten dolayı durması üzerine Doç. Dr. Hasdemir’in, “Arkadaşlar siz zaten aşağıya iniyorsunuz, bu asansör yukarı çıkıyor, biriniz inin” demesi üzerine hasta yakınlarının saldırısına uğradığı öğrenildi.

Haberin Devamı

2 KAT BOYUNCA DÖVDÜLER

Hasta yakınları asansör ikinci kata çıkana kadar Doç. Dr. Hasdemir’i darp ettikleri, 2. katta inen doktoru burada da dövmeye devam ettikleri ve baygınlık geçirene karar vurdukları öğrenildi. Kafatasında darbeye bağlı ezilme, bacağında kırıklar oluşan Doç. Dr. Hasdemir, baygın bir halde hemen acil servise kaldırıldı. Ameliyata alınan Doç. Dr. Hasdemir’in hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

TELEFONU DA ÇALINDI

Olaydan sonra saldırganlardan İ.Ö, S.Ö ve E.Ö gözaltına alındı. Şüpheliler ifadelerinde, doktorun asansörde kendilerine hakaret edip, saldırdığını olayın bu nedenle çıktığını savundukları öğrenildi. Bu arada olay sırasında Doç. Dr. Hasdemir’in cep telefonun da çalındığı ve yapılan aramalara rağmen telefonun bulunmadığı kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!