Hasta yakını doktoru tokatladı

Güncelleme Tarihi:

Hasta yakını doktoru tokatladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2016 18:49

Hasta yakını doktoru tokatladı

Haberin Devamı

Mutlu YUCA/BOLU, (DHA) - BOLU'da İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde görevli uzman doktor Selim Sancak, tartıştığı hasta yakınının tokatlı saldırısına uğradı.
Olay, öğle saatlerinde Karamanlı Mahallesi'nde bulunan İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde meydana geldi. Yenidoğan ünitesinde görevli Uzman Doktor Selim Sancak bilinmeyen bir nedenden dolayı hasta yakınıyla tartıştı. Yaşanan tartışmanın ardından ismi öğrenilemeyen hasta yakını Dr. Sancak'a saldırarak tokat attı. Dr. Sancak'a yönelik saldırının ardından hastane görevlileri tarafından beyaz kod (Hastanede hasta, hasta yakını ve çalışanların başına gelebilecek hırsızlık, fiziksel saldırı ve cinsel taciz durumlarında güvenlik personelinin en hızlı biçimde durumdan haberdar edilmesi ve olay yerine yönlendirilmesini sağlamak) uyarısı yapıldı. Hastanede görevli özel güvenlik personeli hızla kavganın yaşandığı kata gelirken polise de ihbarda bulunuldu.
Dr. Sancak'in şikayeti üzerine hasta yakını polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Dr. Sancak'ın vücudunda darp izine rastlanmazken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!