Hasrete son vermek istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Hasrete son vermek istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2011 12:30

Spor Toto Süper Lig'de, hafta sonunda Gençlerbirliği'ni sahasında ağırlayacak olan Gaziantepspor, ilk galibiyetini almak istiyor.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Abdullah Ercan, 6 haftadan bu yana galip gelemediklerini, galibiyet hasretlerine seyircileri önünde, Gençlerbirliği karşısında son vermek istediklerini söyledi.  
 
Maçın hazırlıkları ile ilgili değerlendirmede bulunan Ercan, Beşiktaş ve Sivasspor karşılaşmalarında iyi futbol oynamalarına rağmen topu bir türlü kale çizgisinden içeriye sokamadıklarını belirtti. 

Başkent ekibiyle mücadele edecekleri 90 dakika için iyi hazırlandıklarını ve kazanmak istediklerini ifade eden Abdullah Ercan, şöyle konuştu: 

“Üzerimizde bir şanssızlığımız var. Süper Lig'de henüz galibiyetle tanışamadım. Bu hafta Gençlerbirliği karşısında buna son vermek istiyoruz. İyi çalışıyoruz ve başaracağımızı düşünüyoruz. Kendi sahamızda oynama avantajımız var. Bizim 3 puana daha çok ihtiyacımız var. Bu gibi psikolojik etkenler bizi biraz daha öne çıkarıyor. Her maçı kazanmak için oynayacağız.”  

Gaziantepsporlu futbolcu Bekir Ozan ise galibiyet parolasıyla çalıştıklarını kaydederek, “İki haftadır yükselen bir performansımız var. Ama bunu bir türlü sonuca yansıtamadık. İnşallah bu hafta, takım arkadaşlarımla birlikte artık bu oyunu skora yansıtmak istiyoruz. Bu şanssızlığımızı da kırmak istiyoruz” dedi.  

Genç oyuncu Muhammed Demir de, “Kesinlikle galibiyetle ayrılmamız gereken bir maç olacak. Tabii ki 3 puan alamadığımız için bir stresimiz var. O puanları aldıktan sonra her şey daha da güzel olacak diye düşünüyorum. İnşallah bu maçtan galip ayrılırız” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!